Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Stirbi
üzenetére
az astra egészen jól vehető, de van pontosabb footprint is róla: [link] vagy [link] Persze ha jön a rossz idő, akkor elromolhat a nagyon szűkre méretezett vétel.
Fejekkel kapcsolatban úgy tudom relatív kis árkülönbséggel vannak különböző érzékenységűek. A linkelt google translate-tel megbolondított adatlapon lehet rajta van ez milyen. Jó pár éve néztem utoljára műholdas adást, még az analóg időkben.
-
zsigus
őstag
válasz
Stirbi
üzenetére
Mindegyik antenna képes venni az analóg és a digitális jeleket is, tudtommal. (nem véletlen, hogy egy kábeldarabbal is bejön néhol minden, ha elég erős a jel).
Max. annyi különbség van közöttük, hogy nem mindegyik képes "lefedni" az egész digitális frekvencia-tartományt, és ezért nem minden csatorna jön be vele. De ez csak a nagyon-nagyon régiekre vonatkozik.
Ha tévedek majd kijavít valaki.
-
dudika10
veterán
válasz
Stirbi
üzenetére
Ha van rálátásod egy toronyra, akkor nagy valószínűséggel működni fog egy ilyen kis csöppség, csak rá kell cuppantani egy fém dobozra (unicumos díszdobozra cuppantottam talán annó). Figyelj majd a polarizációra.
Rálátás nélkül felesleges szerintem próbálkozni.ui.: én nem vagyok a téma szakértője, csak itthon próbálgattam. Remélem nem veszi senki rossz néven, hogy osztom azt a kevés észt ami van.

-
azbest
félisten
-
bogyo74
tag
válasz
Stirbi
üzenetére
Sajna analógban már gyakorlatilag nálunk semmi sem vehető. A fej lehet jó digitálisra is, a kérdés az, hogy a H és L sávokat is tudja-e venni. Ez próbával biztosan megállapítható, ha mégsem, legfeljebb veszel 1500 Ft-ért egy új fejet. (egy digitális beltéri meg 6-8e Ft)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Napelem
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann