- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
67tuareg
tag
válasz
runner 125 #14673 üzenetére
Helló!
Na végre, hogy Valaki hasonló igényekkel van a "mobil tv-zés" felé, mint én! Mennyit nyomoztam, hogy valakinek a "kitaposott ösvényére" sétálhassak ebben a témában! Node félre a tréfával, én kénytelen voltam a saját utamat kimachetézni. A problémám az volt,hogy nem akartam volna több tízezer forintot fölöslegesen elkölteni értékelhető eredmény nélkül. Hónapokig keresgéltem a neten, haveri körben, mindenütt, hogy valaki beszámoljon valamilyen tapasztalatról ezekről a kütyükről.
Azután rászántam magam és aránylag olcsón /57ezer/, rendeltem egy ilyet: http://www.abmmultimedia.com/hu/kiegeszitok/99-abm-dvb-t-vevo
Nagyon szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de nem bántam meg. Nem tökéletes, de sokszor mégis az. Én kamionban használom, ami azért lényeges a személyautóhoz viszonyítva: mások a körülmények. -
Kernel
nagyúr
válasz
eBay cuccoknál elég rossz poén lehet, amikor vásárlás után derül ki, hogy a HE-AAC hang dekódolásával gondjai vannak.
Például régebben nézegettem 6000 Ft körüli boxokat, MStar chip, aminek épp ez a problémája (még a nálunk kaphatóknak is), vagyis így nem szabad belőle rendelni. Nem tudom, annál mi a helyzet, de a specifikációk között nem szerepel a HE-AAC.
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Szia,
én arra tippelnék, hogy ez jó esetben is csak állóhelyzetben működne. Én egyszer próbáltam vonatban a DVB-T vételt az osztrák határ közelében és csak pár másodpercnyi vétel jött össze. Szóval körülbelül hasztalan volt. Azt azért hozzá kell tenni, hogy egy erősítő nélküli, tunerhez kapott botantennával próbálkoztam a kocsi középső részén, mert az ablak mellett már ültek. Lehet, hogy ezt sikernek is felfoghatom.
Egyébként gondolom az adás paramétereiből (Guard intervalra tippelnék) kiszámítható, hogy maximum milyen gyorsan haladhatsz az antennával. Bár szerintem a magyarországi DVB-T rendszer kiépítésénél nem számoltak mozgó vétellel.
Csak mint lelkes amatőr írtam, szóval várd meg a többiek véleményét is.
-
csendes
addikt
válasz
runner 125 #13740 üzenetére
Szeptember 10-én volt a frekvenciacsere a győri adónál: [link]
-
Watt25
veterán
válasz
runner 125 #13346 üzenetére
Vagyis szoftveres védelmet szeretnél... Hallottál már megtörhetetlen szoftveres védelemről?
-
Komplikato
veterán
válasz
runner 125 #13339 üzenetére
Tudtommal létezik USB Conax kártya fogadó, ami megy Windows és Linux alatt, amikor először említette valaki, akkor kb. 12.000-körüli árat említettek, a második ember akitől láttam 8.000 körüli rendelési összeget írt Németországból (ebay?), de nem tudom postával vagy sem? Amiről egy szót sem láttam, miként lehet szoftveresen összelőni a tunerrel és ahhoz használt szoftverrel?
-
válasz
runner 125 #13339 üzenetére
Elméletileg egy mezei smart kártya olvasóval, és a homesys-el megoldható.
Még nem próbáltam, de a mindigtv topikban olvasottak alapján működik a dolog.
Elméletileg ez jó lehet: SMC olvasó
-
nfsu17
veterán
válasz
runner 125 #13337 üzenetére
Kell a fizetőshöz conax kártya úgy tudom.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest