Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
DrGonzo22
üzenetére
Milyen szoftvert használsz, biztosan MPEG4 kompatibilis ? (pl. ProgDVB, mást így hirtelen nem tudok, mert én még sosem használtam).
"elvileg lefedett" alatt mit értesz ?
Van az AH honlapján egy DVB-T elérhetőség kereső, de erősen kétlem, hogy nálad szobaantennával müködne !
Egy haveromnak néztem (én jól látom innen az ablakból az adótornyot, úgyhogy nekem tökéletesen menne szobaantennával), de neki már a Gellérthegyre is azt írták tetőantenna kell ! (Persze biztos van ráhagyás, úgyhogy lehethogy menne mondjuk az 1., 2. emelet ablakából, csak ők ráadásul a földszinten laknak)
Takar valamilyen magasabb ház nyugat felé?
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Ár alatt extrákkal!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- Nintendo Switch OLED 20.5.0, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann