Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
zhagyma
üzenetére
Hogyan kapcsoltad ki az erősítőt?
Ha nem adsz rá tápfeszt, akkor szerintem egyszerűen nem működik az erősítő és nincs is kimenőjel (nem engedi át az antenna jelet).
Lehet, nem tudom, elvileg meg lehet oldani, hogy, ha nincs tápfesz, akkor továbbengedi a jelet, ha van, akkor az erősítőre küldi, ez hasznos lenne olyan típusnál, aminél az erősítés nem szabályozható. Januárban a Tesco-ból vett hálós DVB-T vevőnél lehetett szabályozni az erősítést, azzal hasonló volt a tapasztalat. MIndenesetre valami kimenőjelnek jönnie kellett, mert volt kép. De 20 dB erősítéssel kb. ugyanazt a jelszintet hozta, mint a másik, erősítő nélküli. Esetleg arra van ötleted, hogy hogyan lehet ennél a típusnál (Signal A6030) szabályozni az erősítést?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ha nem adsz rá tápfeszt, akkor szerintem egyszerűen nem működik az erősítő és nincs is kimenőjel (nem engedi át az antenna jelet).