- Magisk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
lejárt a szerkesztési idő
A műholdról még a gyengébb csatornák is 2-3 mbps sebeséggel jönnek. A jobbak elérik a 4-et is.
De a legtöbb adás nem fix bitsebességgel jön, vannak pillanatok, amikor sokkal magasabb is lehet bitsebesség.
Ha van konkrét csatorna ami érdekel, megnézem neked. -
azbest
félisten
tsreaderrel néztem hogy milyen sávszéllel jönnek:
A HD adók több mint 6Mbps (a duna a másik muxon 8 környéke), a simák pedig több mint 1 Mbps sávszéllel jönnek. Http streaminggel még erre rájött némi plusz (m1-hez kellett kb 8), udp streaming takarékosabbnak tűnik, ott kb annyi kell mint amennyi az adás.
Műholdon nem tudom mennyire veszik le a minőséget a sok adás egy mux-ra zsúfolása kedvéért, de emlékszem, hogy kritizálták sokan a mindigtv-s rtl és tv2 adást az alacsony minőség miatt, szóval lehet hogy 2-3Mbitet is elérhet egy rendes SD csatorna is (de csak sacc).
Szerintem kérj meg valakit akinek dvb-S kártyája van, hogy az általad nézett csomagra nézzen rá tsreaderrel (az nem érdekes hogy nincs előfizetés, attól a stream adatokat látja ahogy én is a mindigtvextrásakat), akkor kiderül pontosan mennyi kell
Esetleg, ha tudod vele rögzíteni a streamet, akkor a ts fájlt nézd meg valami progival (azt hiszem tsreader is tud fájlt olvasni). Vagy otthon helyi hálózaton át nézd meg, hogy a gépeden mekkora hálózati forgalmat generál a lejátszás (ha windows akkor a feladatkezelő hálózatok füle már megteszi).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Házi hangfal építés
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest