Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GBogyó

tag

válasz Gusztáv #3736 üzenetére

Mennyire új infó ez a 2010-es kivonás? Azért kérdem, mert már régóta ezt rebesgetik, és jó lenne erről valami hivatalosabb állásfoglalás, mert nagyon sok a homály.

- Teljesen mindegy hol repülnek, ha a frekvencia zavarva van, akkor a nagy teljesítmény problémás.
    - én úgy hallottam, hogy határozottan nem repülhetnek már többet, a kivonásig nincs több repülés.
    - ha ez így van, akkor miért nem vonják ki most, és miért nem engedik fel a korlátozást?
    - az, hogy ilyen frekvenciát választott az NHH, az vagy balfékség, vagy balszerencse (nemzetközi egyeztetések)
    - az, hogy ennek ellenére ideiglenesen nem jelöltek ki más frekvenciát (hiszen pl.: Tokajban, ha jól emlékszem igen), az vagy nagyfokú dilettantizmus, vagy ostobaság, vagy rosszindulat. Mindhárom elítélendő szerintem.
    - jó lenne tudni, hogy pontosan mikor oldják fel. Ennyire előre tervezni tudni kell a HM-nek is, és az NHH-nak is!!!!

Egyébként Pécs frekvenciája is érintett ebben, kíváncsi leszek itt mekkora korlátozások lesznek.

Nekem ilyen infóim vannak a korlátozásokról:
    - 734-758 MHz (54-56. tv-csatorna)
    - 798-814 MHz (62-63. tv-csatorna)
    - 830-846 MHz (66-67. tv-csatorna)

Új hozzászólás Aktív témák