- Magisk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
Gusztáv #3736 üzenetére
Mennyire új infó ez a 2010-es kivonás? Azért kérdem, mert már régóta ezt rebesgetik, és jó lenne erről valami hivatalosabb állásfoglalás, mert nagyon sok a homály.
- Teljesen mindegy hol repülnek, ha a frekvencia zavarva van, akkor a nagy teljesítmény problémás.
- én úgy hallottam, hogy határozottan nem repülhetnek már többet, a kivonásig nincs több repülés.
- ha ez így van, akkor miért nem vonják ki most, és miért nem engedik fel a korlátozást?
- az, hogy ilyen frekvenciát választott az NHH, az vagy balfékség, vagy balszerencse (nemzetközi egyeztetések)
- az, hogy ennek ellenére ideiglenesen nem jelöltek ki más frekvenciát (hiszen pl.: Tokajban, ha jól emlékszem igen), az vagy nagyfokú dilettantizmus, vagy ostobaság, vagy rosszindulat. Mindhárom elítélendő szerintem.
- jó lenne tudni, hogy pontosan mikor oldják fel. Ennyire előre tervezni tudni kell a HM-nek is, és az NHH-nak is!!!!Egyébként Pécs frekvenciája is érintett ebben, kíváncsi leszek itt mekkora korlátozások lesznek.
Nekem ilyen infóim vannak a korlátozásokról:
- 734-758 MHz (54-56. tv-csatorna)
- 798-814 MHz (62-63. tv-csatorna)
- 830-846 MHz (66-67. tv-csatorna)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest