- Két OnePlus Turbo is várható?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
PikkPukk
üzenetére
Ha jól tudom a DAB+ szabványt fogadták el a digitális rádiózáshoz, ami vélhetően a HE-AAC vagy a HE-AAC2 akar lenni, ez utóbbi pl. 32 kbit-es sztereo adást jelent(het).
Egész pontosan HE-AAC2 (vagy eAAC+) Parametric Stereo kódolással 48kbit/s -ig (szerintem borzalmasan tönkreteszi a Stereo jelet), illetve HE-AAC (vagy AAC+) e-fölött 128kbps -ig (a 64kbit/s háttérrádiózáshoz már jó kompromisszum szerintem, e-felett már nem javul jelentősen az AAC+ minősége), a felett már LC-AAC használatos. (én, ha minőségi relatív kis helyet foglaló adást akarnak, akkor valami minőségi kódolóval - pl. a Nero AAC tömörítője nagyon jó - 128kbit/s -es LC-AAC -t javasolnák, de gondolom nem én fogom eldönteni
) Az már jobban fáj hogy ahogyan tudom a DVB-T tunerekkel nem lehet DAB+ -t is venni (avagy ez is csak szoftver kérdése lenne?
), szóval vagy tuner csere, vagy külön USB -s DAB+ vevőt kellene venni (ilyet pedig én még itthon nem találtam webshop -ban ez eddig). A legjobb egy öszvér megoldás lenne USB -s formában, de ilyet meg végképp nem láttam még.
"Szerencsére" a DAB+ engem még 2009 végéig nem érint.. sajnos. -
bzoley
veterán
válasz
PikkPukk
üzenetére
Nem is igaz, csak 21Gib(legalábbis nálam)
Nem lehet túl sikertelen az MKV, ha már asztali lejátszókba is implementálják.
Én nem értek egyet ezzel a "jobban elterjedt" szemlélettel, de ez van
Ezért inkább hagyjuk a témát, mert csak azt tudnám mondani, hogy akkor legyen az egész TS Mpeg2, mert az jobban elterjedt. Maradjunk annyiban, hogy egy oem szoftver lehetőséget ad arra, hogy elmentsd a stream-et a saját gépedre. Onnan mindenki azt csinál vele amit akar. Ha ez kevés, biztos akad olyan szoftver, akár felárért is, ami többet tud ennél.
Amúgy több helyen AC3-ról tesznek említést, egyelőre ez a valószínűbb. -
wassermann
Topikgazda
válasz
PikkPukk
üzenetére
Hát én másképp gondolom:
Ha ma vezetjük be a jövő technológiáját, akkor a jelenleg legkorszerűbb tömörítési eljárásokat célszerű alkalmazni. A DVD-ken elterjedt tömörítési módok már nem tekinthető annak!
( ...és mivel technológiai váltás van, nem kell arra tekintettel lenni, hogy pl. 1000 emberből 2 már korábban ilyesmivel foglalkozott és hogy ők ketten már alkalmaztak egy picikét korszerűtlenebb tömörítést)És mindez nem azért, hogy minél többcsatornát, hanem hogy minél jobb minőséget ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Asztali PC , i5 9500T , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Xiaomi 15 Ultra 5G 16/512GB Dual SIM Mobiltelefon
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) Az már jobban fáj hogy ahogyan tudom a DVB-T tunerekkel nem lehet DAB+ -t is venni (avagy ez is csak szoftver kérdése lenne?
), szóval vagy tuner csere, vagy külön USB -s DAB+ vevőt kellene venni (ilyet pedig én még itthon nem találtam webshop -ban ez eddig). A legjobb egy öszvér megoldás lenne USB -s formában, de ilyet meg végképp nem láttam még.
"Szerencsére" a DAB+ engem még 2009 végéig nem érint.. sajnos.
wassermann