- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Én meg egy dvb-t tunerrel rendelkező laptopot nem birok muködésre.
geyedül az autonomiat találja meg, de képet nem ad, hang van.Milyen programok állnak rendelkezésre ? amikkel lehet a tunert kezelni, hp notiba épített ha jelent valamit.
Én Gyömrői és az álmos utca közt vagyok, 18 ker
-
zhagyma
őstag
" ... Adóantenna függőleges nyilásszög probléma már volt Budapesten. 1975-ben a 40/4 kW-os japán NEC adó és antenna üzembehelyezése után. UHF 24. csatorna M 2 műsor. Az adóteljesítmény " elsűvített " a város felett. A megoldás az lett hogy az adóantenna legtetején lévő lapantennákat 10-15 fokkal megdöntötték hogy a városra sugározzanak..."
Szóval volt ilyen és van megoldása is. Úgy néz ki, hogy a jelenlegi antenna rendszerrel és sugárzási korlátok mellett nem oldható meg a távoli(~80km) és közeli területek (budapest) együttes besugárzása. Ha az NHH vizsgálat lezárul, akkor lehet hogy visszakapod a 100%-os jelminőséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest