Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nfsu17

veterán

válasz cigam #17917 üzenetére

tulajdonképpen az én boxom tudna ilyet, de egyik felvetésed sem teljesíti 100%-osan, mégis azt mondom, hogy tudja, amit szeretnél.
    részletezem:

-felveszi a kódolt és kódolatlan adásokat is, melyet pc-n is vissza lehet nézni (pl: VLC)
    -1GB-onként darabol, de ezt a pc-s programja egybe is fűzi, így nem kell külön progi hozzá, de pl. egy tsdoctor is tuti összefűzné a ts fájlokat
    -ugyan nem sambán dolgozik (talán upnp?), de ha win-es pc-d van, akkor a box és a pc között ha van kábeles kapcsolat (pl. routeren át), akkor a progi lementi a felvételt a pc-re, ahogy írtam, már az egybefűzött fájlt.
    -viszont én még semmilyen módon nem tudtam a saját progiján kívül a fájlokhoz hozzáférni hálózati oldalról. de ez nem jelenti, hogy nem lehet, csak én nekem nem ment. de a progija szépen menti le a felvételt.
    -viszont sajnos a frissítések elég mostohák, sem az androidos appja, sem a pc-s progi, sem maga a készülék nem rendelkezik friss sw-el. de ez addig nem is zavar, amíg jól működnek. és én úgy tapasztalom, hogy jól működnek.

Új hozzászólás Aktív témák