Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 1 VII Japán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
tulajdonképpen az én boxom tudna ilyet, de egyik felvetésed sem teljesíti 100%-osan, mégis azt mondom, hogy tudja, amit szeretnél.
részletezem:-felveszi a kódolt és kódolatlan adásokat is, melyet pc-n is vissza lehet nézni (pl: VLC)
-1GB-onként darabol, de ezt a pc-s programja egybe is fűzi, így nem kell külön progi hozzá, de pl. egy tsdoctor is tuti összefűzné a ts fájlokat
-ugyan nem sambán dolgozik (talán upnp?), de ha win-es pc-d van, akkor a box és a pc között ha van kábeles kapcsolat (pl. routeren át), akkor a progi lementi a felvételt a pc-re, ahogy írtam, már az egybefűzött fájlt.
-viszont én még semmilyen módon nem tudtam a saját progiján kívül a fájlokhoz hozzáférni hálózati oldalról. de ez nem jelenti, hogy nem lehet, csak én nekem nem ment. de a progija szépen menti le a felvételt.
-viszont sajnos a frissítések elég mostohák, sem az androidos appja, sem a pc-s progi, sem maga a készülék nem rendelkezik friss sw-el. de ez addig nem is zavar, amíg jól működnek. és én úgy tapasztalom, hogy jól működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó EVGA 700 W1
- i7 10700/ RTX2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Újszerű Ps5 Kontrollerrek Garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann