- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
tulajdonképpen az én boxom tudna ilyet, de egyik felvetésed sem teljesíti 100%-osan, mégis azt mondom, hogy tudja, amit szeretnél.
részletezem:-felveszi a kódolt és kódolatlan adásokat is, melyet pc-n is vissza lehet nézni (pl: VLC)
-1GB-onként darabol, de ezt a pc-s programja egybe is fűzi, így nem kell külön progi hozzá, de pl. egy tsdoctor is tuti összefűzné a ts fájlokat
-ugyan nem sambán dolgozik (talán upnp?), de ha win-es pc-d van, akkor a box és a pc között ha van kábeles kapcsolat (pl. routeren át), akkor a progi lementi a felvételt a pc-re, ahogy írtam, már az egybefűzött fájlt.
-viszont én még semmilyen módon nem tudtam a saját progiján kívül a fájlokhoz hozzáférni hálózati oldalról. de ez nem jelenti, hogy nem lehet, csak én nekem nem ment. de a progija szépen menti le a felvételt.
-viszont sajnos a frissítések elég mostohák, sem az androidos appja, sem a pc-s progi, sem maga a készülék nem rendelkezik friss sw-el. de ez addig nem is zavar, amíg jól működnek. és én úgy tapasztalom, hogy jól működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- AMD Radeon RX 6700 XT 12GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest