- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
2007ath
aktív tag
válasz
envagyok #17543 üzenetére
Ugyan nincs hivatkozás, de feltételezem, hogy az én kérdésemre válaszoltál.
Elgondolkodtató a helyzet, ugyanis az említett TV-re jelenleg egy Androidos boxról érkezik a jel. ( A TM10-es box WIFI-n keresztül kapcsolódik az internethez. S812-es proci hajtja, Android 4.4.2 op. rendszerrel. [link] )
Az egész DVB-T-s beltéri a következő okok miatt vetődött fel: A szobában, ahol a TV működik - a vastag falak miatt - nem túl erős a WIFI jele. Előfordul. hogy a box emiatt ritkán elveszti az internet kapcsolatot, a TV lefagy. A TV-t néző idős személyre nem lehet ilyen eszközök kezelését bízni, ezért arra az időre, amíg be nem vezetékezem (szét nem vésem) a házat, átmenetileg valamilyen stabil megoldást keresnék.
Bennem is felvetődött korábban az általad javasolt megoldás, de rögtön el is vetettem azzal, hogy ezekhez az USB-s tunerekhez eddig csak windowsos drivereket láttam, és nem nagyon tudtam elképzelni, hogy ez hogy működne Androiddal.
A box nem rootolt, mivel telekom TVGO is megy rajta, és ezen nem is szívesen változtatnék.
Amennyiben a fenti eszközzel megoldható a javaslatod, megköszönném, ha ajánlanál hozzá egy USB-s tunert, illetve adnál egy linket, ahol részletesen olvashatnék a megoldásról.
Ha nem megy, akkor viszont nem zárkóznék el egy S905-ös megoldástól sem. (Ha lehet, kérnék egy ajánlatot a boxra is.)
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest