- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2007ath
aktív tag
válasz
envagyok #17543 üzenetére
Ugyan nincs hivatkozás, de feltételezem, hogy az én kérdésemre válaszoltál.
Elgondolkodtató a helyzet, ugyanis az említett TV-re jelenleg egy Androidos boxról érkezik a jel. ( A TM10-es box WIFI-n keresztül kapcsolódik az internethez. S812-es proci hajtja, Android 4.4.2 op. rendszerrel. [link] )
Az egész DVB-T-s beltéri a következő okok miatt vetődött fel: A szobában, ahol a TV működik - a vastag falak miatt - nem túl erős a WIFI jele. Előfordul. hogy a box emiatt ritkán elveszti az internet kapcsolatot, a TV lefagy. A TV-t néző idős személyre nem lehet ilyen eszközök kezelését bízni, ezért arra az időre, amíg be nem vezetékezem (szét nem vésem) a házat, átmenetileg valamilyen stabil megoldást keresnék.
Bennem is felvetődött korábban az általad javasolt megoldás, de rögtön el is vetettem azzal, hogy ezekhez az USB-s tunerekhez eddig csak windowsos drivereket láttam, és nem nagyon tudtam elképzelni, hogy ez hogy működne Androiddal.
A box nem rootolt, mivel telekom TVGO is megy rajta, és ezen nem is szívesen változtatnék.
Amennyiben a fenti eszközzel megoldható a javaslatod, megköszönném, ha ajánlanál hozzá egy USB-s tunert, illetve adnál egy linket, ahol részletesen olvashatnék a megoldásról.
Ha nem megy, akkor viszont nem zárkóznék el egy S905-ös megoldástól sem. (Ha lehet, kérnék egy ajánlatot a boxra is.)
Előre is köszönöm.
-
2007ath
aktív tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni DVB-T beltéri egység vásárlásához. Csak az ingyenesen fogható adók vétele miatt lenne rá szükségem, és régi katódsugaras TV-hez használnám, aminek SCART csatlakozója van.
Két jelöltem lenne. Ti melyiket választanátok? Ha egyiket sem, akkor mit ajánlanátok?
1./ AMIKO T-58 (7.000 Ft)
[link]2./STRONG SRT 8114 (7.500 Ft)
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Bundle topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kompakt vízhűtés
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged