Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
moli.hu
üzenetére
Azért én mondjuk nézek az M1-en Játék határok nélkül-t, magyar focit, Maradj talpon!-t, Munkaügyek-et... Sőt, a VB ideje alatt az is ment, meg a kézilabda EB-re is jó volt.
Persze azt nem tudjuk, hogy a kábelszolgáltatódnál milyen formában kapod a jelet (analóg vagy digitális), így nem írom, hogy előny a HD és az eredeti hangsáv (pl. F1-nél is, amit általában kiszednek a net-re felkerülő verziókból). -
wassermann
Topikgazda
válasz
moli.hu
üzenetére
Teljesen hasonlóan itélem meg a DVB-T-s szabad műsorkínálat minőségét: megcsináltam a dolgot (Raspberry Pi-vel felokosítottam egy régi TV-t)) működik. De én szinte sosem nézek rajta semmit. Az antennával is van most valami, mert az RTL/TV2 mux kockás, de nem érdekes...
-
azbest
félisten
válasz
moli.hu
üzenetére
Nekem akkor volt lsusb fagyás, meg kernel pánik és hasonló problémák, amikor olyan usb hubba dugtam a tunereket, ami nem tudott elég áramot biztosítani. A noti dokkolóján lévő 4 portos hubnak sok volt 4 tuner és változatos módon jelentkeztek hibák miatta, nem csak a tunerek terén.
Amióta erre rájöttem és egy külön tápost hubra vannak dugva, azóta nincs gond. Persze ha közvetlen a gépre van dugva és nincs hub vagy több eszköz is bedugva akkor nem kéne, hogy baj legyen. Esetleg ha előlapi csatlakozóba dugtad, amihez valami lengőkábel vezet, az még okozhat bajokat, ha gyengébb minőségű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- GTA VI
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann