Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
moli.hu
üzenetére
Azért én mondjuk nézek az M1-en Játék határok nélkül-t, magyar focit, Maradj talpon!-t, Munkaügyek-et... Sőt, a VB ideje alatt az is ment, meg a kézilabda EB-re is jó volt.
Persze azt nem tudjuk, hogy a kábelszolgáltatódnál milyen formában kapod a jelet (analóg vagy digitális), így nem írom, hogy előny a HD és az eredeti hangsáv (pl. F1-nél is, amit általában kiszednek a net-re felkerülő verziókból). -
wassermann
Topikgazda
válasz
moli.hu
üzenetére
Teljesen hasonlóan itélem meg a DVB-T-s szabad műsorkínálat minőségét: megcsináltam a dolgot (Raspberry Pi-vel felokosítottam egy régi TV-t)) működik. De én szinte sosem nézek rajta semmit. Az antennával is van most valami, mert az RTL/TV2 mux kockás, de nem érdekes...
-
azbest
félisten
válasz
moli.hu
üzenetére
Nekem akkor volt lsusb fagyás, meg kernel pánik és hasonló problémák, amikor olyan usb hubba dugtam a tunereket, ami nem tudott elég áramot biztosítani. A noti dokkolóján lévő 4 portos hubnak sok volt 4 tuner és változatos módon jelentkeztek hibák miatta, nem csak a tunerek terén.
Amióta erre rájöttem és egy külön tápost hubra vannak dugva, azóta nincs gond. Persze ha közvetlen a gépre van dugva és nincs hub vagy több eszköz is bedugva akkor nem kéne, hogy baj legyen. Esetleg ha előlapi csatlakozóba dugtad, amihez valami lengőkábel vezet, az még okozhat bajokat, ha gyengébb minőségű.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Renault, Dacia topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann