- Magisk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
zichie #12600 üzenetére
Igen ezt megtaláltam, hogy ez a kartya a bizonyos nexus s dvb-c reinkarnációja azaz szivas van vele. A linkelt fórumban ugyan van hozza driver és szoftver is, de mint irtad, amig nincs magyar teszt addig nem lehet biztosra kijelenteni.
Egyebkent az árakról csak annyit, hogy ha ezt akcióban postával adják 8ezerért es alotte ugyanugy 20ezer volt, akkor a kedves kereskedők rothadjanak meg akik kihasznaljak a dvb-c varázsszót és extraprofittal ertekesitik ezeket az eszközöket.
Na ezert van nekem a fent emlitett STB amivel barmit fel tudok venni TS-ben (HD MPEG4-et is bar kép nincs felvetel közben mert csak SD mpeg2 hardveres) Par hete lattam ugyanilyen cuccot 6ezerér, valaki nem volt tisztaban mit ad el. Amugy 10-12 korul megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged