Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Aktív témák
-
toeri
aktív tag
válasz
bitfarkas
üzenetére
OFF A kártyámhoz sajnos az 5-ös Videostúdió volt csomagolva, ami elég kezdetlegesnek mondható a 7-eshez képest. :( Azt én se sokáig használtam, de most, hogy mondod megpróbálok szerezni egy próbaverziót a Médiastúdióból is. ON
Azért nem egyről beszélünk, mert amit én tapasztalok az a következő:
amikor veszem be a filmet, akkor az onnan jövö csomagok egy -gondolom memória+lemezterület- bufferbe kerülnek, ahonnan a tömörítő algoritmus írja őket a végleges helyükre. Ez a terület képes megtelni. Ilyenkor a SW megállítja a lejátszást (ő vezérli a kamerámat a FW kábelen keresztül) addig, amíg kiüríti a felgyűlt adatot. Így elkerüli a teljesen on-the-fly esetben bekövetkező frame-drop-ot. Igaz, a beolvasás így kicsivel hosszabb lehet, mint a beolvasandó film hossza, de ez engem eddig nem zavart jelentős mértékben. (Mint mondtam eddig egyetlen esetben fordult elő, hogy a hangban hallottam.)
Ami a kérdés másik részét illeti, természetesen kipróbáltam más metódusokkal is, de nekem ez jött be leginkább. Feltekerem 9000-re a bitrátát és hajrá. Ha túl nagy lesz és nem férek ki a lemezre, akkor legfeljebb lesz még egy menetem, de addig sem foglalja el azt a rengeteg helyet, amiből mindig kevés van amúgy is...
(Jelenlegi összesített tárkapacitásom: 120+80+40+30+10 Giga. -És ebből sajnos egyszerre csak 3 lehet on-line.) :(
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- Crimson Desert
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazfit GTR Mini okosóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest