- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Sziasztok!
Nekem is van DV kamerám, bár még meg kell venni a (sajna) opcionális DV kábelt. Multhéten vettem egy Audigy Playert, hogy legyen IEEE 1394 portom (ez a kódja, ugye?? :F mind1, szal Firewire... :DDD).
De most olvasom (itt, vagy máshol :F), hogy 2 fajta Firewire csati is van, egy 4, ill. 6 pines. Most ami nekem van a hangkártyán, jó lesz a DV kábelhez? Mi van, ha nem? Nem tudom, melyik a szabvány, és hogy van-e átalakító...
Amúgy 1h felvétel amikor lejön, mennyi helyet igényel? Mert nincs sok hely a vinyómon... Azt is lehet, nem :F, hogy pl. 20percenként tömörítek, gondolom divx-be teszem, aztán a sok 20perces divx-et egyberakom? Valami szekresztő progival, nem a virtualdubbal (bár az is van), öcsémnek van vmi jobb, amit itt is mindig emlegetnek, csak nem emléxem a nevére...
Még egy: mennyibe kerül egy ilyen kábel? A camcorder egy Panasonic (NV-DS65), és a MediaMarktba szándékozok menni megkeresni a gyári DV kábelt (VW-CD1E).
Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sorozatok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest