- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Szia !
Beszéltünk telefonon, pénteken vinném a komplett cuccot, viszont mivel nem saját részre lesz a cucc, így a processzor sarkazatlansága elengedhetetlen szempont.
Remélem minden sarka rendben van, most nem leszólni akarom a portékádat, kérlek ne értsd félre, mert tudom hogy a spitfire magos Duronok még akkor is mennek ha a fél mag hiányzik, de nekem ez most egy olyan szempont, amit be kell hogy tartsak, mert kicsit hozzáértő kezekbe kerül.
Köszönettel!
Dryman -
shift+ő
senior tag
Hülyeségnek hangzik, de nincs szivem megbontani, mert akkor inkább csinálok én belőle valamit.
-
Bodin
senior tag
Mem nélkül engem is érdekelne.
A 2x128/133 pedig a keresett cuccok között van, könnyen el tudnád adni.. -
shift+ő
senior tag
-
shift+ő
senior tag
Csak egyben, és az alaplap nem támogatja a tunnigot.
-
shift+ő
senior tag
-
shift+ő
senior tag
up
-
shift+ő
senior tag
Hopp-hopP
-
shift+ő
senior tag
Hopp-hopP
-
shift+ő
senior tag
900-as Duron + hűtő
Matsonic MS8308EP alaplap (mATX, integárlt VGA-hang-LAN, AGP, 2XPCI)
2X128 MB 133-as SD (hynix)
10K FIX!
Alku nincs, akkor inkább megtartom magamnak, és a garázsban is lesz egy gép.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest