Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• olajbogyo

aktív tag

válasz Forrest Gump #10229 üzenetére

Én egy kicsit alább lőttem árügyileg, mert egy belépő szintű denon avr 7.2 beszerzését döntöttem el, egy polkaudio mélyládával, de épp tegnap szóltak, hogy a mélyládára még várom kell,ezért nem jön az erősítő se, mert majd együtt küldik. Egy régi Panasonic házimozi rendszert fogok vele egyelőre meghajtani, a mélynyomó kivételével,mert azt nem lehet rácsatlakoztatni az erősítőre, ezért vettem a mélyládát, de a többi hangszóró jó lesz hozzá. Azért vettem 7.2 erősítőt, hogy veszek majd mennyezetieket is, vagy oda lövő különálló atmos hangszórókat, hátha az is emeli a szintet. Meg szeretném kihasználni a vezeték nélküliséget is olyan szempontból, hogy eddig ha máshol voltam nem a nappaliban,akkor ott bömböltetnem kellett, hogy kint a konyhában pl élveztem a zenét. Most viszont a Heos hangszórókkal amit kiteszek, maradjunk a konyhánál oda, és csak ott szól az, amit szeretnék. Egyébként a heos megy a marantz on is. No, majd kitárgyaljuk hogy végül milyen lesz a hangzás nálad/nálam........érdekel majd a véleményed a marantzról.

Új hozzászólás Aktív témák