Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Van egy ilyen felület az oldalon: [link], ami természetes még folytatódik lefelé más egyéb pontokkal, de az most lényegtelen.

A lényeg, hogy ennek az aljára szeretnék egy térképet, valamint egy címmegadásos részt, ugyanis amikor a címet valaki megadja, az egyből térképen is jelenítse meg egy markerrel. Természetesen ezeknek az adatoknak a beküldése után a hírdetésben ugyanezt a térképet címmel jelenítse meg.
Akkor jól értelmeztem, ehhez akkor egyedül ez a modul kell: [link]?
Feltelepítem, és akkor a hírdetés feladásos részben a mezők hozzáadásánál "csak" hozzá kell adni egy új mezőt, pl. Hely megadása néven, és ennek a mezőnek a típusát getlocationre kellene hogy tegyem? És ezt követően már egy olyan mező is lesz a hírdetés feladása részben, ahol egy térkép is van, ahol a hírdető meg tudja adni a tartózkodási helyét? (Bár ezt tényleg jó lenne összekapcsolni egy másik mezővel, amiben ha valaki beírja pl a Város nevét, azt alatta egyből térképen is mutassa, de ez végső soron, egyenlőre csak a térképes markeres bejelölés jó lenne, ha megvalósulna)Szóval jól gondolom, így kell ezt megvalósítani? Ilyen egyszerű lenne?
Readmet olvastam, bár ott CCK modulról is írnak, az sem kell az én elképzelésemhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen routert?
- Motoros topic
- iPhone topik
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Wise (ex-TransferWise)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest