- Fotók, videók mobillal
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter96
újonc
Sziasztok!
A kérdésem nem teljesen kacsolódik a drónokhoz, csak hallottam hogy kis egyedi rádiós vezérléseket csinálnak hozzájuk, és nekem pont egy ilyen kéne. Egy 1:100 as tankot szeretnék elektronizálni. Bal és jobb lánctalp külön kezelése toronyforgatás fel (és le) kapcsolható fények. Sehol nemtalálok ilyen összetett és kis szerkezetet.
Előre is köszönöm a segítséget és, bocsánat hogy eltérek a témától.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest