-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobbo
senior tag
válasz
Sh@dowMAN007 #29599 üzenetére
jaaa értem
hekkeld meg a rendszert és hívd fel a magyart, ők is meg tudják nézni mi van vele -
mobbo
senior tag
válasz
Sh@dowMAN007 #29594 üzenetére
milyen apropóból szeretnél németül beszélni a magyar dhl-lel?
jó, nyilván megvan az eleganciája, hogy németül kezdesz beszélni velük, de szerintem a magyar mindenkinek jobban fog menni -
qqzs
őstag
válasz
Sh@dowMAN007 #29587 üzenetére
es ugyanaz a szalito volt? jobbra fent dhl-t latok hivd fel a dhlt mit tudnak rola
-
mobbo
senior tag
válasz
Sh@dowMAN007 #29587 üzenetére
szerintem nem tudják hogy a tied, így értesíteni se tudnak (a magyar fél)
a TN alapján bemehetnél, hogy a tied, kérdezd meg mi a baj vele
imho -
mobbo
senior tag
válasz
Sh@dowMAN007 #29584 üzenetére
kézbesíthetetlen a csomag, rossz a címed vagy olvashatatlan lett vagy ilyesmi
-
válasz
Sh@dowMAN007 #29584 üzenetére
Szerintem nyomtak a gépen a vámosok egy Return to Home(HongKong) gombot. Végülis jól működik!
-
mobbo
senior tag
válasz
Sh@dowMAN007 #26978 üzenetére
szerintem ne szopasd magad az upair-rel, rendelj innen egy p3s és sokkal jobban jártál (eu-ból szállít)
-
qqzs
őstag
válasz
Sh@dowMAN007 #26983 üzenetére
Csak ugy hogy 8-9 szulinapi félar mindenre amibol mar kiderult hogy nem mindenre meg nem fel ar
meg nincs next day delivery
Egyebkent 8% OFF Coupon Code: bgupair, special for Upair quadcopter akkor 77e lesz belole
-
qqzs
őstag
válasz
Sh@dowMAN007 #26978 üzenetére
varjal nyolcadikaig mert ez is szulinapos logos termek
Egyebkent tenyleg ez tunik most a legjobb olcso gps+gimbal+kameras gepnekA leirasbol ugy tunik a 2K csak full HD
-
Jackal2
senior tag
válasz
Sh@dowMAN007 #26973 üzenetére
A 4K az konkrétan kamu. Egy interpolált kép 2K-ról. A kamera egy átbrandelt Firefly 6S, keress rá a neten
De ha végig gondolod, 100K-ba nem férhet bele egy igazi 4K kamera...
-
mobbo
senior tag
válasz
Sh@dowMAN007 #26971 üzenetére
eu-ból rendelnéd? akkor nincs vám
-
Jackal2
senior tag
válasz
Sh@dowMAN007 #26966 üzenetére
Annak olyan a videója, amilyen kamerát ráraksz
-
mobbo
senior tag
válasz
Sh@dowMAN007 #26966 üzenetére
upairone/chase elég jó kis gépek, de ha figyelembe veszed hogy szoftveresen mennyire ratyik, illetve hogy teszteken 300 méteren már nem volt túl stabil a kapcsolat (a spec szerinti 800méterrel szemben) mindezt minimum 80ezer plusz vám áfa már majdnem ott vagy, mint egy phantom 3s
vagy mennyiért tudod megvenni? -
qqzs
őstag
válasz
Sh@dowMAN007 #26738 üzenetére
Nekem is ilyen van nemreg raktam fel videot youtube antishakkel es az eredeti
Mar jon az x380 de mar most hianyzik hogy ezt csak fekalasztom a hatizsakra es megvan minden egyben. Ha egy jobb kamerat lehetne vele cipeltetni az jo lenne. mar uton van egy Firefly 6s, abban meg remenykedem. A videkobol ki lehet vagni a nagyobb kameramozgasokat mikor iranytvalt megall stb, a yt antishake meg leszedi a tobbit, szoval ha a hely szamit es a minoseggel ki vagy bekulve akkor kivalo
-
Jackal2
senior tag
válasz
Sh@dowMAN007 #26730 üzenetére
Ezt teljesíti, szerintem nem rossz választás, bár még kevés vele a tapasztalat. Ha esetleg megvennéd, szívesen megnézném élőben, ha gondolod viszek mutatóba más gépeket.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Sh@dowMAN007 #26724 üzenetére
Az, hogy mindenképpen kerül át rezgés a gép motorjáról a képre. Mutatok két szélsősége példát a saját kennelemből
XK Detect X380 2 tengelyes gimballal, kb. nulla rezgés
F330 Ogre Mark I (ez hibás volt, de a gagyibb gépek tényleg így pattognak)Szerintem a Hubsan olyan nagyon rossz nem lehet, de mivel nincs stabilizáció, ezért mindenképpen rezegni fog. Hubsan 501S-ről ilyen videóm van, kb. ez mérvadó.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Sh@dowMAN007 #26384 üzenetére
Nem tudjuk, még senki nem látott egymás mellett alap és prof versiont. Fix kamerásat nem tudok, de XK Detect X 380 vagy Quanum Nova / Quanum Nova Pro, Phantom 3 Standard is itt játszik (ez utóbbi azért lényegesen drágább).
Esetleg nézd még meg az Upair Chase One, Ideafly 350-et, bár ezekről egyelőre semmi normális tapasztalat nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged