- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
kerlas #34991 üzenetére
ha szofveresen tudod a max sebesseget/teljesitmenyt szabalyozni? akkor felesleges 2S aksit venni! vegyel egy jo toltot + boardot es vagy 10db 3S aksit annyira veszed vissza a teljesitmenyt ahogy jolesik.??? szerintem a 600-st is rohogve kell hogy vigye az a motor hisz ekkora 1S-t rakunk a kisebb szeknefes cuccba is.... azt hajra tanulas a keroban... valszeg osszetorni nem fogod ezt a mini teknosbekat
-
Jackal2
senior tag
válasz
kerlas #32854 üzenetére
Szia, vannak USB-ről tölthető akksik, amik 1.5V-osak és nem kell szívni az alacsony feszültséggel (blogomon a teszt), de szerintem a nagyobb táv Lipo csatlakozója egy megváltás.
Szereztem azóta egy Znter márkájú, micro USB-ről utántölthető elemes cuccost is, az sem rossz, igaz nekem minden távomba csak 4 db kell
A brushless motoroknak meglehetősen hosszú az élettartama.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
kerlas #32854 üzenetére
A jatekokat kikerem magamnak.
Egy 2S-es tiny whoop korberohogi a Hubsant dinamikaban. Persze, egyik alma, masik cseresznye.
A brushless motorok elettartama nagyon sok. Balesetmentesen. A csapagyak ugyanis nagyon erzekenyek. Magas fordulatszam, igy ezeknek tokeletesnek kell lenni. Egy kis egyenetlenseg vagy kosz, azonnal nem olyan siman jar. Olajozni eszedbe sem jusson. Amennyiben serul a csapagy csak a csere segit. Ha olyan a motor a csapagyat ki lehet lokni, ha nem, ugy kell kihuzni es betenni celszerszammal. Ilyenkor szerszamok nelkul egyszerubb az egesz motort cserelni.@Denyel - egy normalis tav ugy kezd h van benne egy step-down converter (i6-ban 3.3V) es aztan lehet etetni szinte barmivel. Ahogy latjuk, az i6 siman elmegy 1S akkurol. Emma97 szerint 3V-ig az i6 full teljesitmenyben tolja a jelet, aztan visszaveszi magat.
Tehat csak buta tavoknal van, mint a JJRC X1, hogy kisebb fesznel csokken a hatotav. -
Hopkins_001
tag
válasz
kerlas #32854 üzenetére
Én eneloop akksikkal etetem a távot,8-10 repülést kibír.
Lehet aztán módoloni minden féle akksikkal,de szerintem felesleges. Nem nyavalyog,hogy kevés lenne a feszültség.
Ha ezzel kezdesz csak óvatosan,feltételen gps módban kezdj gyakorolni. 2-4 perc mire pozíciót talál a gép,addig ne kezdj felszállni vele,mert neked kell korrigálni az egy helyben tartást.
Motorról nem tudok nyilatkozni,még forog az összes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Vírusirtó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xbox Series X|S
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged