- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Busterftw #73403 üzenetére
A GoPro Karma kb. 14-15 percet bír egy Hero7-essel a gimbaljában. Közben látod a kijelzőn is a képet élőben. Gyönyörű felvételeket lehet vele lőni. Ezen felül van egy akciókamerád is egy gimballal, amit bármi másra is tudsz használni (nyaralás, síelés, túrázás, búvárkodás, stb.) Mindezt már 150 körül megkapod egy gyári hátizsákban komplett. A Karma nagy, erős és nehéz gép, erős szélben is kifejezetten stabil, és kibírja, ha 40-50-nel belezavarod az akácosba véletlenül, és nem a fatörzset találod el vele
A DJI Air 2s kamerája elég jó, 1"-os 5,4k-s, jó a sötétérzékenyége. Van egy itthon, nagyon szeretem a kis porschét
. Sztem elbírja a gopro kamerákat, mintha láttam volna neten ilyen kiegészítőt hozzá (gopro tartót).
A Mavic 2 tuti elbírja a kamerát, az egy nagyobb, erősebb gép. Van egy ilyenem is.
Mindkettő ára már baráti szinten van, ha nem a 40 ezrest sz*rokat nézzük. 200-300e körül, kiépítéstől függően.
A tuti dolog nekem a DJI FPV a Googles V2-vel, ez egy nagyon erős és gyors drón, tele van a net gopro rögzítési szerkentyűvel hozzá, és videókkal is. A szemüvegben FPV élményed van 120 FPS-sel, mintha a gépben ülnél repülés közben, a Gopro pedig veszi cinema minőségben a videót. De a drón NEM cine drón, csak egytengelyes a gimbalja, és nem a finom mozgásokra van tervezve. A GoPro a többit megoldja, ha olyat veszel, ami tudja a horizon levelinget. FPV-ből kettő van itthon, plusz egy ami összetört. Találkozott egy almafával. 100-zal...
-
vandor01
senior tag
válasz
Busterftw #73403 üzenetére
ha csak repkedni akarsz? ahoz nem kell gopro
ha csak jo felvetelek miatt akarsz repulni?
akkor meg kell tanulni repulni vmi kis fossi geppel
miutan problema mentesen megy a fel/le szallas
a TAV es repulés etc megszokasa ACRO nem kell de nem art!
aztan erosebb gepet kell venni ami jol viszi a gopro-t
nem torod se a gepet se a goprot...
persze egy fa barmikor kiugorhat eledgépet ajanlani?
annyi szar van hogy majd megtalalod amit neked tetszik... -
válasz
Busterftw #73399 üzenetére
Felszerelheted bármire ami elbírja, de a kamera képét nem fogod látni a távirányítón/FPV szemüvegen. Mindenképpen kamerás drón kell szerintem.
Én a nyáron ezért vettem GoPro Karma drónt, mert a Hero 5-6-7 sorozattal kompatibilis. Most kettő van két Hero 7-tel, eladósorban. A Hero-k képe tényleg szebb, mint pl. az Air 2s vagy a Mavic 2-é.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest