- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Hasonló [link]
Ezeket az user errorokat simán el lehetne kerülni, ha valaki egy kicsit el olvasná a használatit, vagy 1-2 fórumot.
Gsx-rr
Phantom 1.1.1 volt nekem, de azt év eleje környékén eladtam. Phantom 2-őn gondolkoztam, de egyelőre most hanyagolom ezt a dolgot. Megvárom hogy a Solo-hoz milyen áron lehet majd hozzájutni itthon.
-
Ellia
addikt
Itt találtam. Biztos van máshol is, érdemes körbenézni. Ezek a gépek nagyon egyszerűek, általában a szerelésük is ilyen dugd ide-dugd oda a kábelt, tekerj be pár csavart...stb. De itt egy motorcsere video.
-
Ellia
addikt
Rossz a link, addig biztos nem lesz jó első gépnek, se.
Rákerestem, aranyos, de valószínű ugyanaz a rákfenéje mint a legtöbb ilyen "olcsóbb" drónnak, hogy a motorok egy idő után (ergo viszonylag hamar) tönkremennek. Az alkatrészlistánál elég modulárisnak tűnik viszont nem látok motort - ami persze nem azt jelenti, hogy nincs és nem cserélhető, de azért elgondolkoznék ezen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest