Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz
NightLord #32082 üzenetére
Ne viccelj, így én is repülök vele, horizonban
ez semmi, nem is megy 30 méternél messzebre. A baj az vele, hogy a gyári esc-k gyengék voltak, tehát cserélni kellett és tuti vannak még más gyengéi is. Az Eachineket folyamatosan fertőzi a rossz kamera+FPV kombó és hullanak szét, ráadásul egyszerre több sávon adnak, amivel a többieket is zavarod.
A szemüveg még a hitvány PAL felbontást sem viszi át, pedig az sem sok, tehát az a szemüveg mehet a kukába egyből. A táv, ami az ARF-ben nincs benne, meg ugye olyan amilyened otthon van.
Amire utalni akartam az az, hogy pici LOS-ra, FPV-re meg pont a szemüveg nem jó.
Ellenben az Eachine Wizard szerintem egy vállalható cuccos, kicsit nagyobb te pont annyival, amennyivel kell, egész jó a hardver benne, egy olyat kipróbálnék.
Én inkább rááldoznék egy kicsit többet és vennék egy Wizardot. Vagy az általam említett Diatone 220-as gépe igen ígéretesnek néz ki, csak az ugye 280 dodó...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest