- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Nézd meg a képeknél az első videót mindkettőről. Az olcsóbbik a kisebb, ez szerintem bent is használható, de mint mondtam inkább az udvar vagy garázs, mert egy szobában felborogat mindent ha elszabadul. Ez jóval agilisabb mint a másik, mivel kisebb a tömege, viszont nem biztos hogy szeretne egy 40-80g-os kis kamerát. Továbbá mivel fehér, biztos hogy nem fog jól látszani az égen, főleg napsütésben, nem tudom milyen erősek rajta a ledek, de szerintem az sem segítene 30-40m után.
A másik szerintem valahol a v262 szintjén van, méretben és hatótávolságban is. Viszont semmit nem írnak a repülési időről, erre nem árt rákérdezni, főleg a kisebbnél mert az csak 3,7-es aksit használ ami elég gyenge, ennek ellenére a videón nagyon megy, és ez komoly melegedéshez vezethet, főleg majd nyáron.
Érdemes továbbá rákérdezni hogy lehet-e venni hozzájuk pór aksit és motort. Mert ha nem, akkor én tovább keresgélnék mert 8-10 perc repülési idő szinte semmi, főleg mivel ezt minimum 40 perc töltés követi(ami a valóságban inkább 1-1,5 óra)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- Abus Viantor sisak
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest