Hirdetés
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko 959
csendes újonc
Üdv Urak! Régen jártam már erre, s rég nem is repültem. Gondoltam kipróbálom a bugs 3 át, első aksi első percében elkaptam egy faágat, a gép elesett úgy 6 méterről. Látszólag nem történt baja, a de a jobb első propeller letört és a motor sem hajlandó forogni. Otthon kideritettem hogy az esc nem megy. Banggood-on nem találtam hozzá valót. Kérdésem tudja-e valaki honnan lehetne beszerezni, vagy nincs-e valakinek elfekvőben. Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Futás, futópályák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest