Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-JB-Scottt21
csendes tag
Sziasztok!
Első fontos dolog amit meg kell említenem az az, hogy teljesen kezdő, amatőr alatti szinten vagyok. Ez az első drónom. Van nekem egy T-Smart XMB-33 drónom, és sajnos nem kaptam hozzá kézikönyvet (használtan jutottam hozzá). Az a problémám vele, hogy akárhogy is próbálom be állítani, mindig oldalra húz. Proppellereket is ki cseréltem már (4db vadonat újat kaptam mellé). Sajnos neten sem találtam hozzá semmi konkrétat a kalibrálást illetően. Tudtok benne segíteni, vagy egy olyan linket ahonnan le tölthetném a kézikönyvet?
Másik, hogy a propellerek tengelyét mivel érdemes "kenni"? Olajjal vagy zsírral?Köszönöm a hozzászólásokat!

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség