Hirdetés
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
bocsánat, megint egy válasz:
''Az utcán is szívhatják a füves cigijüket?''
Remélem nem. Bár én a legalizációért tüntetők oldalán álltam, azt én sem akar(hat)om, hogy teljesen szabadon lehessen fogyasztani. Emellett csak egy egyszerű érvem van (ez az érv megegyezik azzal, amiért szerint legalizálni kéne):
Ellenőrzött körülmények között, államilag felügyelve és irányítva, csak a kijelölt helyekre (caffé shop pl.) korlátozva lehetővé kellene tenni azon NAGYKORÚ (és ezt halál komolyan mondom, kedves fűszívó barátaim) személyek számára a kender fogyasztását, akinek ez örömet okoz (mint pl. nekem is). Sőt ugyanez a véleményem az alkoholról és a cigarettáról, ellenőrzött körülmények, állami monopólium, kijelölt hely (az utca nem az), vagy az ember saját lakása. Én is csak ritkán szívok utcán, akkor is este, és nem forgalmas helyen (ez több okból érthető) és gyerek előtt még viccből sem említem a füvet. Na asszem ennyi. Viszont most télleg tekerek egyet, egészségetekre
Aktív témák
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Intel Core I3 9100f
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, a fű pedig századannyi embert sem érint. Egyébként ahol legális, ott a fogyasztás helye is szabályozva van tudtommal (cofee shop).