- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Aktív témák
-
toeri
aktív tag
Én nem láttam, hogy ''kaptál volna'', de most nem tudom nem megkérdezni, csak nem azt várod, hogy te provokatíve összemosol össze nem tartozó dolgokat, csúsztatsz+hazudozol, majd elvárod, hogy mások e mellett menjenek el szótlanul? Ezt szeretnéd? =Ignoráljon téged -és beírásaidat- mindenki?
Mint ahogyan a ''...vedelejen kannásbort...!'' is teljesen egy kaptafa az eddigiekkel.
Gyk. helyesen: ''Ne lehessen büntetőjogilag felelősségre vonni a kannásbort fogyasztókat!''
Üdv.
Ui. Legalább variálnád!!!
Ui2. Amennyiben egy ügy a dekriminalizáció, a legalizálás és a szólásszabadság joga, akkor egy ügy mellett állt a népszava az MSZP és a ''tüntetők''. Csakhogy ezt rajtad kívül minden erre járó elsőre meg tudta eddig különböztetni. (Ergo szemüveg visszavonva valóban...)
Ui3. Sajnos egyre inkább meggyőzöl arról, hogy ezek az esetek nem véletlenek, nem is tájékozatlanságból fakadnak, sőt nagyon is tudatosak és ez nem tesz jót a gyomromnak.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest