- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple Watch
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Aktív témák
-
bali79
tag
Utálni fogsz, de most megint ezzel jövök: életek százezreit teszi tönkre az alkohol, a cigaretta, az antidepresszívumok stb. csak itthon.
-Meg is teszek ellene mindent, ami tőlem telik: igyekszem a családom tagjait (cigi) és a haverjaimat (alkohol) lebeszélni róla. Meggyőződésesekkel szemben, akik tökéletesen tisztában vannak azzal, amit tesznek tehetetlen vagyok, nem is eröltetem. Ja, én egyiket sem élvezem (káros szinten).
Ha te is azt gondolod, hogy több ember problémáját oldja meg, mint amennyit kreál, akkor mégis mi szól érdemben ellene?
-Úgy látszik ma mindent elfelejtek, hol is mondtam ilyet?
Nem lehet olyan törvényt hozni, ami mindenkinek jó! Akik pont beleesnek, azokat én is nagyon sajnálom, és más szinten (prevenció, ill. kezelés) mindent meg kell tenni értük
-Nem csak azokról van szó, akik pont beleesnek (póruljárt fogyasztók), hanem azokról is, akik elvből, vallási, személyes vagy bármilyen okból ellenzik a dolgot (és ők vannak többen)
OFF:
Kiváncsi vagyok, mi a véleményed a fegyvertartással kapcsolatos szabályok enyhítéséről! Gondolhatnánk, hogy csak néhány felelőtlen ember miatt nem kéne ilyen szigorú feltételekhez kötni a fegyverszerzést. Hiszen nem csak dühöngő őrültek rohangálnak az utcán.
Én mégsem szeretném, hogy könnyebb lehessen fegyverhez jutni, egyszerűen csak azért, mert akkor több fegyver forogna közkézen. Az emiatt meghalók száma nem hiszen, hogy nagy lenne, mégsem szeretném.
Nem gondolom, hogy a marihuána fegyver, de remélem érzed a párhuzamot.
ON:
Aktív témák
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 - 14"2K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11- RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Logitech MX Master 3S for MAC
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest