- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
Aktív témák
-
törölt tag
Rendszertelen fagyás - mi a hiba? Teljes mértékben lefedi a kérdést.
Úgyhogy ezt most be is zártam.
-
zalman90
őstag
nekem is ezt csinálja
-
Zsöpapa
tag
A media playerben hallgatom a számokat, át akarok váltani másikra, dupla klikk...kék képernyő. Ez pedig csak az a szerencsétlen MP! Hasonló dolgok történnek filmnézés közben. Egyedül a WinAmp(!) műxik jól.
-
Zsöpapa
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. Mostanában egyre többször találkozok az ú.n. ''kékhalál'' jelenséggel. Ez a legkülönfélébb esetekben fordul elő, pl. zene/filmlejátszásnál, játékok indításánál és legutóbb CD írás közben is előfordult egyszer. Ez utóbbinak örültem a legjobban.A jelenség teljesen véletlenszerűen fordul elő. A gép kiakad, majd kb fél másodpercre megjelenik egy kék képernyő, majd az egész rendszer újraindul. Egyszer valahogy nem indult újra a gép (csak kiakadt
), így sokáig gyönyörködhettem abban a csodálatos kék ****ban. A következő kis hibaüzenetet véltem felfedezni a számok és idegen karakterek között: ''DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL''. A gépem: ASUS P5P800, P4 3GHz (LGA775), 1GB Kingston DDR (333MHz), Codegen 400W + 1 GF4 Ti4200 VGA. Az alaplap + a proci 2 hónapja van meg, a VGA-t és a memóriát a régi gépemből (amelyen SOHA nem tapasztaltam ezt a hibát)mentettem át.
Remélem tudtok segíteni!!!
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest