- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulie86
tag
válasz
KilgoreTrout #255 üzenetére
Hello kössz a segítséget, jobb oldalon van ez a CSS panel, egyelőre csak megnéztem hogyan működik, style-on belül csinálok egy újat, elnevezem backgroundnak, Selectornál Advancedre mentem, aztán Ok, végülis itt van olyan hogy Background Horizontal position, talán Jó lesz majd, még csak Photoshopban csinálok egy oldalt, aztán "sliceolni" fogom.
-
Paulie86
tag
Még egy kérdés bocs, nézegettem YouTube tutorialokat, és feltűnt, hogy a page Properties ablak kicsit más mint az enyém az egyik videón, pedig CS3 az enyém is. Nálam például nincs benne a Font beállítás(lent persze van), olyan sincs hogy repeat, ha egy mozaikos képet akarok háttérnek, a Kategóriákban is kevesebb választható nálam. egy beállítással valahol megoldható, hogy megjelenjenek ezek, vagy mit kell tenni?
kössz még1szer -
Paulie86
tag
Sziasztok, szeretnék kérni pár tanácsot, hogyan lehet megoldani az alábbi dolgokat?:
- háttér középre igazítása
- Ap diveket, nem tudok középre igazítani, vagy nem is lehet, mert abszolút a pozíciója?Szóval most még tanulom a dolgot, de nekem legalábbis az ilyen igazítgatások okoznak a legnagyobb gondot Dreamweaverben. Nem lenne persze gond, ha mindenkinek ugyanaz lenne a képernyő felbontása, de jó is lenne, akkor minden menne Ap Divvel, mert ez nagyon bejön.
Ha tudtok segítsetek kössz.
-
Paulie86
tag
Sziasztok,
Dreamweaver CS3 van fent nekem, és két gondom volna : Ha lerakok egy flash buttont, és írok rá feliratot, "ő" ás "ű" helyett mindig q és Q jelenik meg, próbáltam a beállításoknál -font ban közép európaira állítani, de mindig visszaállítja a defaultra. Másik ha php formátumba mentem az oldalt, akkor nem tudok preview-zni Firefoxba meg IE7be se. Tudtok valami orvosságot? kössz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Assetto Corsa Competizione
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest