- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
raczger
őstag
nekem DW 8-asom van, nem cs3, és az nem ismeri fel automatikusan, hogy vannak különböző nevű frame-k, de megpróbáltam a dolgot sima frame-val, és a target _parent tulajdonsággal, ott nekem hibát írt ki a flash player, mikor kipróbáltam az oldalt, és hogy miért nem nyitja meg neked abba a frame-be, ahol kellene nemtudom... lehet ez a része hibás a dw-nek, de lehet valami trükk kellene bele
-
raczger
őstag
ha csak sima frame tag-ba akarod megnyitni arra van lehetőséged, mert a flash button-nál van ott target tulajdonság, de ha iframe-be szeretnéd name alapján az sajnos így nem fog menni, ahhoz kellene a flash-es program, és a button szerkeszthető fájlja (.fla kiterjesztés), és ott be lehetne állítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Home server / házi szerver építése
- BMW topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest