Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.Hetfield
aktív tag
Én harcossal nyomom shield&sword így nekem bejön, elég tápos néha azért levernek persze.
Mágust nem szeretem távol kell tartani az ellenfelektől, könnyen kifekszik. Tegnap kinyírtam az első sárkányom is, elég nehéz volt, szerintem kicsit túlzásba vitték az előző részekhez képest. Amúgy kb. milyen hosszú ez a game? Már nyomom egy ideje de a journal tele van küldetésekkel, nem győzöm lefelé görgetni. 
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Játszottam kb. 2 órát semmi crash nem volt, és hasít, nem mértem de szerintem sima 60fps. Driver 362.00, és újraraktam a wint, nem tudom, hogy az számít-e. Ami fura, hogy a karakterem harc közben nem megy oda az ellenfélhez, és a levegőt csapkodja
Még szokni kell kicsit, de amúgy tetszik eddig bár még csak az intrón vagyok túl. A grafika nagyon ott van, nagy az ugrás az eddigi részekhez képest. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mágust nem szeretem távol kell tartani az ellenfelektől, könnyen kifekszik. Tegnap kinyírtam az első sárkányom is, elég nehéz volt, szerintem kicsit túlzásba vitték az előző részekhez képest. Amúgy kb. milyen hosszú ez a game? Már nyomom egy ideje de a journal tele van küldetésekkel, nem győzöm lefelé görgetni.