- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joey04
titán
Nekem amúgy semmi bajom nem lenne a type c-vel ha az apple magától lépte volna meg, nekem az elvvel van bajom, hogy kötelezik rá. Nekem mindegy milyen a kábel. Most egy darabig rossz, mert a családban a másik iphone lightning, és így ha lóg a drót, nem tudom rádugni, ha nem az enyém. Ezen kívül totál nem érdekel, szóval nem élem meg bántásnak
-
joey04
titán
Nem nem jó a type c (nem is ezt írta), hanem rohadtul mindegy. Nem érdekel az univerziális cucc engem sem. Megvettem az új iphone-t, most más kábel van hozzá és ennyi. Nekem csak egy kívánalmam van, hogy ne kelljen forgatni, bárhogy be lehessen dugni. Ezt tudta a lightning is.
-
etohun
aktív tag
Hagyd, a legnagyobb márkarajongók konstans Stockholm szindrómában vannak és mindenről kiduplagondolozzák, hogy igazából miért volt jó nekik, hogy az Apple plusz 1 dollárnyi nyereségért cserébe szivatja őket hol 500 usd-s hátlapcserével, hol sorozatszámhoz kötött akksival és kijelzővel, hol az érintőképernyő szándékos nem támogatásával macen, hogy még egy ipadet is rádsózhassanak stb. stb. Minden szektává lett márkánál vannak hasonlók. Nekem sem tudná megmagyarázni senki, hogy a Thinkpaden felesleges a Trackpoint, és nagyobb touchpad kéne. Hittem a koncepcióban, rászoktam. Ma már nem tudnék mást használni, kapásból BIOS-ban tiltom a touchpadet, ha új gépem van, pedig valószínűleg már közel sem olyan használhatatlanok a touchpadek, mint régen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest