- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacsa
tag
Sziasztok. Kicsit megörültem mikor megtaláltam ezt a fórumot, mivel már egy hónapja szenvedek egy DigiLand DL700D Allwinner23 alapú eszközzel (az alapja szerintem ugyanaz mint a Titan 7-nek). Már minden létező külföldi fórumot felkerestem/olvastam a problémával de nem találtam eddig megoldást. Szóval már egy jó ideje nem használtam az eszközt, de a kisfiamnak "digitálizálódás" céljából megpróbáltam újra hasznát venni. Emiatt felkerestem a gyártó honlapját ahol találtam is hozzá megfelelő új firmware-t. Gondoltam újrahúzom a rendszert. Ehhez letöltöttem a megfelelő szoftvert is "PhoenixSuit_V1.10" viszont az újratelepítést követően a WIFI-t nem tudom bekapcsolni. Előtte tökéletesen működött. Már odáig is eljutottam az olvasások során, hogy valószínűleg hiányzik a "driver" a "kernel"-ből. Ha jó a megérzésem tudom ezt valahogy pótolni vagy kuka az egész?
Amúgy több másfajta ROM-mal is próbálkoztam már, de azokkal szinte a menüt sem tudtam elérni, mivel többnyire az érintő vagy nem vagy rosszul pozicionált.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megújult a PROHARDVER!
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest