Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hacsa

tag

Sziasztok. Kicsit megörültem mikor megtaláltam ezt a fórumot, mivel már egy hónapja szenvedek egy DigiLand DL700D Allwinner23 alapú eszközzel (az alapja szerintem ugyanaz mint a Titan 7-nek). Már minden létező külföldi fórumot felkerestem/olvastam a problémával de nem találtam eddig megoldást. Szóval már egy jó ideje nem használtam az eszközt, de a kisfiamnak "digitálizálódás" céljából megpróbáltam újra hasznát venni. Emiatt felkerestem a gyártó honlapját ahol találtam is hozzá megfelelő új firmware-t. Gondoltam újrahúzom a rendszert. Ehhez letöltöttem a megfelelő szoftvert is "PhoenixSuit_V1.10" viszont az újratelepítést követően a WIFI-t nem tudom bekapcsolni. Előtte tökéletesen működött. Már odáig is eljutottam az olvasások során, hogy valószínűleg hiányzik a "driver" a "kernel"-ből. Ha jó a megérzésem tudom ezt valahogy pótolni vagy kuka az egész?
    Amúgy több másfajta ROM-mal is próbálkoztam már, de azokkal szinte a menüt sem tudtam elérni, mivel többnyire az érintő vagy nem vagy rosszul pozicionált.

Új hozzászólás Aktív témák