- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
logarex
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Nagyon régóta böngészem a netet, de sajna ehhez a készülékhez DPS Dual 7-hez nem találtam gyári ROM visszaállítási módot.

A következő történt: a készülék leesett és a digitizer összetört
. Rendeltem hozzá Kínából, de sajnos nem működött vele! Megreklamáltam hiszen nem is az a szám szerepelt, mint az eredetin, visszakaptam az árát! Rendeltem másikat de sajnos az sem működik! Az eredeti cikkszám: FM700402TC, mondjuk ehelyett is más jött FM700402TD. Szerintetek ez sem hozzá való lehet?
Bár gyanús most már 2-ből kettő nem működik! Most a gyanú a készülékre terelődött, hogy az lehet a rossz! Ezért volna szükség gyári ROM-ra! A gyári visszaállítás megvolt a Recovery menüből! A wifi sem jó rajta, látja a Routert, de ne, lép fel rá, sőt a térerő is nagyon gyenge! Egérrel működik a készülék, de így elég furcsa a használat! Van valakinek ötelete, vagy "engedjem el"? 
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vallás
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- nVidia tulajok OFF topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Rendeltem hozzá Kínából, de sajnos nem működött vele! Megreklamáltam hiszen nem is az a szám szerepelt, mint az eredetin, visszakaptam az árát! Rendeltem másikat de sajnos az sem működik! Az eredeti cikkszám: FM700402TC, mondjuk ehelyett is más jött FM700402TD. Szerintetek ez sem hozzá való lehet?
Bár gyanús most már 2-ből kettő nem működik! Most a gyanú a készülékre terelődött, hogy az lehet a rossz! Ezért volna szükség gyári ROM-ra! A gyári visszaállítás megvolt a Recovery menüből! A wifi sem jó rajta, látja a Routert, de ne, lép fel rá, sőt a térerő is nagyon gyenge! Egérrel működik a készülék, de így elég furcsa a használat! Van valakinek ötelete, vagy "engedjem el"?