- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
logarex
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Nagyon régóta böngészem a netet, de sajna ehhez a készülékhez DPS Dual 7-hez nem találtam gyári ROM visszaállítási módot.

A következő történt: a készülék leesett és a digitizer összetört
. Rendeltem hozzá Kínából, de sajnos nem működött vele! Megreklamáltam hiszen nem is az a szám szerepelt, mint az eredetin, visszakaptam az árát! Rendeltem másikat de sajnos az sem működik! Az eredeti cikkszám: FM700402TC, mondjuk ehelyett is más jött FM700402TD. Szerintetek ez sem hozzá való lehet?
Bár gyanús most már 2-ből kettő nem működik! Most a gyanú a készülékre terelődött, hogy az lehet a rossz! Ezért volna szükség gyári ROM-ra! A gyári visszaállítás megvolt a Recovery menüből! A wifi sem jó rajta, látja a Routert, de ne, lép fel rá, sőt a térerő is nagyon gyenge! Egérrel működik a készülék, de így elég furcsa a használat! Van valakinek ötelete, vagy "engedjem el"? 
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Crimson Desert
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Rendeltem hozzá Kínából, de sajnos nem működött vele! Megreklamáltam hiszen nem is az a szám szerepelt, mint az eredetin, visszakaptam az árát! Rendeltem másikat de sajnos az sem működik! Az eredeti cikkszám: FM700402TC, mondjuk ehelyett is más jött FM700402TD. Szerintetek ez sem hozzá való lehet?
Bár gyanús most már 2-ből kettő nem működik! Most a gyanú a készülékre terelődött, hogy az lehet a rossz! Ezért volna szükség gyári ROM-ra! A gyári visszaállítás megvolt a Recovery menüből! A wifi sem jó rajta, látja a Routert, de ne, lép fel rá, sőt a térerő is nagyon gyenge! Egérrel működik a készülék, de így elég furcsa a használat! Van valakinek ötelete, vagy "engedjem el"?