Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Azért nem akarok új rendszert mert amit most feltettem azt felvágtam egy 40es vinyóra minden driver, progi nélkül... nah most ha új rendszer akkor több mint 100 cuccot kell minimum újra raknom ha nem többet....
HELP ME PLS! -
DJ. Ru$y
nagyúr
Saját magam raktam össze a gépet...
Kaptam egy linket( http://support.microsoft.com/kb/330184/hu ) csak vhogy nem akar előjönni a konzol! :S
"4. Az „Üdvözli a Telepítő” üzenet megjelenésekor nyomja le az R billentyűt a Helyreállítási konzol indításához."
Nekem ilyen nem jön be CDről való bootolásnál... :S
Egy Ghost erejéig mindenképpen szeretném felállítani a rendszert mert akkor már rendelem is az 1TB-s Samu vinyót... és húzom rá vissza Ghostból...Ez az Üdvözli a Telepítő mikor kellene hogy bejöjjön??
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Azt írja mikor elindítom és kiírja hogy rossz v. hibás HAL.DLL akkor azt írja hogy telepítse újra ezt a fájlt... Nah most akkor talán lehet vele kezdeni vmit vagy sem?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Vhogy pedig meg kellene oldanom...
De mikor feltettem a USER32.DLL-t akkor csinálta csak...előtte szóba sem jött ilyen.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #220 üzenetére
Fire/SOUL/CD!
Bemásoltam a cuccost a helyére gép újraindít arról a vinyóról bootolás és kiírja hogy hibádzik a HAL.DLL....Erre vmi megoldás??
Nagyon megköszönném ha vki tudna segíteni!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Remélem! Ha nem úgyis megtalállak benneteket v. jelen esetben csak téged... más nem tud hozzátenni!
KÖSZI MÉG EGYSZER!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #218 üzenetére
Minden frissítés telepítve volt a géphez de SP2es volt az alap rendszer amit telepítettem!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Nah hát megnéztem... de nem sikerül kicsomagolni...
Kicsit segítenél még, hogy, hogyan bontsam TC-rel mert nem akarja az igazat... -
DJ. Ru$y
nagyúr
Ezer köszönet bocsi... 32es XP-m van... Nagy hálám.. főleg ha működni fog!
Jövök 1el neked!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Valószínű hogy rossz helyre írok de nem vagyok ismerős ezen a fórumon!
Kérdésem az lenne hogy a user32.dll fálj vhogyan helyreállítható vmi más program, fájl segítségével? Mert a nod sikeresen törölte és msot egy új rendszert kellett felállítanom, de a másik rendszeremet ha csak 15 akkor 15nap megszeretném csinálni mondjuk egy ghost idejére...Vki segítsen legyen szíves!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged