Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
cami][us
üzenetére
Most ezen mit kell csodálkozni?
Szerintem már eleve a témaválasztás el lett b*szva a doom esetében, de oké legyen a középkor. Lehet hogy pl sokan örülnek ennek ez még szubjektív dolog.
Viszont ha a többi dolgot nézzük akkor már elég komolyak a a gondok SZERINTEM!!
A 2016-os változat üde szinfolt volt imádtam is, de az utód minden téren rálicitált. SOKKAL szebb grafika, hosszabb játékidő, falmászás, dash, láncos shoti, fegyverhasználat (mi mi ellen a legjobb),master level pályák, horde mód dlc-k stb. Az egyetlen negatívum emi felróható az szerintem a multi, mert az brutális visszalépés volt.
És akkor most mit kapunk plusszba?
Sötétebb (szerintem rondább) kinézetet, elb*szott hud-ot, idétlen gyerekes grafikai plusszokat (karmolások, minden enemytől az a hülye "baktérium" támadás (GS megfáradt heregolyónak hívta
), gyüjtögess aranyat (egy doomban, érted egy DOOMBAN!!!), a mecha meg a sárkányos bohóckodás és akkor ehhez még vegyük hozzá hogy nincs multi (tehát nem legalább valami elb*szott valami van hanem semmi), röhejesen rövid sztori és legalább drágábban mint eddig.
És mi a plusz? Az eddigi videók leginkább a rombolható környezetet mutogatják...
Na most oké elsőre megállsz nézelődni ahogy a háttérben fut a "2 titán üti egymást.gif" meg benézel minden kő alá hátha ott lesz valami, de akár 1, de max 2 nap alatt végig tudod játszani. Másodjára látod hogy nincs meg az összes játékfigura meg codex, esetleg kicsit nehezebbre állítod, de akkor már nem fogsz megállni megint a 2 titánt nézni mert tökugyanaz a csatája lesz a háttérben amit már láttál, meg az útvonal is egyértelmű(bb) lesz, így jóval hamarabb végigérsz.
Harmadszorra még esetleg a poén kedvéért elkezded, de mivel a doomban legendásan centire pontosan mindig ugyanott érkezik az enemy ezért már semmi meglepetés nem fog érni, csak max végigtolod. De ezekután mégis mi vesz rá hogy mégegyszer végigvidd TÖKUGYANAZT?
Ha kellően humorosak a srácok akkor megint lesz majd 3 küldetés a dlc-ben ami pár óra alatt kivégezhető. (esetleg jóindulattal 4, de akkor a negyedik valami gyorsan letudható mecha rész...) És ezt próbálják 80 meg 110 euroért ránk sózni...
Lehet hogy én öregszem (tuti
), de ekkora palimadárnak azzért ne tartsanak
Főleg úgy hogy lenne egy nagyobb fogadásom rá, hogy már júniusban kap egy 30%-os kedvezményt a játék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lottószámokat pls.
), gyüjtögess aranyat (egy doomban, érted egy DOOMBAN!!!), a mecha meg a sárkányos bohóckodás és akkor ehhez még vegyük hozzá hogy nincs multi (tehát nem legalább valami elb*szott valami van hanem semmi), röhejesen rövid sztori és legalább drágábban mint eddig.