- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robizm#
csendes tag
Az biztos, hogy többet nem ezt a vonalat választom
( pedig még egy éves sincs az új configom ) mert mindig vacakolni kell szinte minden játékkal,nem értem régen mikor NV kombóm volt nem jött elő ennyi probléma...
Sőt a steam vagy más fórumokon is hasonló gondok jelentkeznek, senki sem tud fix megoldást.
Azt sem értem miért csak 390 vonalat erősítették a legújabb amd driverrel, mert a többire nem térnek ki, hogy lényegesebb javulás lenne.. -
Robizm#
csendes tag
válasz
StarKiller89 #1562 üzenetére
hello,
találtál már rá megoldást? Nekem is hasonló a problémám, nem érek el semmit azzal, hogy a beállításokat állítom, mindegy hogy LOW-on vagy ULTRA-an tolom, (FPS csökkenés persze van a két beállítás között) de úgyanúgy leúgrik sok esetben 10-15-re. Utánna meg ismét megy 60-80 FPS-el, bejön még egy szörny vagy új területre lépek és leesik ismét 10-20 FPS-re. Elég zavaró tud lenni, főleg ha vannak szép számban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest