- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- iPhone topik
- 10 hasznos trükk Xiaomi / Redmi / Poco telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Különleges élményre invitál az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Én is megosztanám az élményeimet.

Korán kelő vagyok, így hajnalban kb. egy jó órát-másfelet toltam a gammát. Jó lett!
Hurt me plenty fokon tolom (=normál), simán, gond nélkül lehet haladni, de a láncfűrész megszerzése után egyből belefutottam egy rakás ellenbe (8-10) és hátulról szépen megzabbantottak.
Hasonlóan orichalcos kollégához, én is inkább lassabban megyek és keresem a titkos részeket, egyelőre hasonlóan kevés sikerrel. A Glory kill egyszerű, de iszonyat látványos, és jók a fejlesztések is, amik challange-hez vannak kötve. Pörögni kell, nincs értelme megállni, mert simán bárhonnan felbukkan egy démonbácsi.PC-n tolom, a GTX 960 a belépéskori alap beállításokkal: Ultra High texturák, de medium shadows és 8xTSSAA mellett olyan átlag 50 FPS-t tol a gém (egyelőre 60-ra korlátoztam), ami jónak mondható egy 2 GB-os kártyától. F@sza!
Majd még jobban megnézem, egyelőre a játékélmény érdekelt, ami abszolút bejön!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ford topik
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- Garmin Forerunner 965 - 1 hónap garanciával
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 Videokártya
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hurt me plenty fokon tolom (=normál), simán, gond nélkül lehet haladni, de a láncfűrész megszerzése után egyből belefutottam egy rakás ellenbe (8-10) és hátulról szépen megzabbantottak.
Hasonlóan orichalcos kollégához, én is inkább lassabban megyek és keresem a titkos részeket, egyelőre hasonlóan kevés sikerrel. A Glory kill egyszerű, de iszonyat látványos, és jók a fejlesztések is, amik challange-hez vannak kötve. Pörögni kell, nincs értelme megállni, mert simán bárhonnan felbukkan egy démonbácsi.