- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Ultrazord #779 üzenetére
Nem ertem mirol beszelsz, konzolon tokeletes elmenyt nyujt akarmelyik FPS vagy TPS. Ez nem alazas kerdese, csupan szemelyes preferencia.
Amugy nincs PC-m, jelenleg egy MacBook Air-rol gepelek, a sarokban pedig egy MacBook Pro pihengetGodlike79:
60 dollart sajnalok kiadni egy jatekert, amitol nem esett le az allam a demoban. A single player biztosan odafog szexelni, de kivarok 1-2-3 hetet max, es szinte felaron megkapom hasznaltan.
Minor elorendeltem, nagyon beleeltem magam a hype-ba, hisz; '93 ota hatalmas Doom rajongo vagyok, de $6o az nem eri meg, punktum.Az egyetlen jatek amit tuti elorendelve veszek meg es nem mondom le, az a Mass Effect: Andromeda lesz.
R3laX: Na latod, $35-ot kiadnek erte szemrebbenes nelkul, de ez PC verzio. Gondolom XOne-ra nincs ilyen deal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- OLED monitor topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged