- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Ultrazord #779 üzenetére
Nem ertem mirol beszelsz, konzolon tokeletes elmenyt nyujt akarmelyik FPS vagy TPS. Ez nem alazas kerdese, csupan szemelyes preferencia.
Amugy nincs PC-m, jelenleg egy MacBook Air-rol gepelek, a sarokban pedig egy MacBook Pro pihengetGodlike79:
60 dollart sajnalok kiadni egy jatekert, amitol nem esett le az allam a demoban. A single player biztosan odafog szexelni, de kivarok 1-2-3 hetet max, es szinte felaron megkapom hasznaltan.
Minor elorendeltem, nagyon beleeltem magam a hype-ba, hisz; '93 ota hatalmas Doom rajongo vagyok, de $6o az nem eri meg, punktum.Az egyetlen jatek amit tuti elorendelve veszek meg es nem mondom le, az a Mass Effect: Andromeda lesz.
R3laX: Na latod, $35-ot kiadnek erte szemrebbenes nelkul, de ez PC verzio. Gondolom XOne-ra nincs ilyen deal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Netflix
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged