- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Magisk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Ultrazord
üzenetére
Nem ertem mirol beszelsz, konzolon tokeletes elmenyt nyujt akarmelyik FPS vagy TPS. Ez nem alazas kerdese, csupan szemelyes preferencia.
Amugy nincs PC-m, jelenleg egy MacBook Air-rol gepelek, a sarokban pedig egy MacBook Pro pihenget
Godlike79:
60 dollart sajnalok kiadni egy jatekert, amitol nem esett le az allam a demoban. A single player biztosan odafog szexelni, de kivarok 1-2-3 hetet max, es szinte felaron megkapom hasznaltan.
Minor elorendeltem, nagyon beleeltem magam a hype-ba, hisz; '93 ota hatalmas Doom rajongo vagyok, de $6o az nem eri meg, punktum.
Az egyetlen jatek amit tuti elorendelve veszek meg es nem mondom le, az a Mass Effect: Andromeda lesz.
R3laX: Na latod, $35-ot kiadnek erte szemrebbenes nelkul, de ez PC verzio. Gondolom XOne-ra nincs ilyen deal.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest