Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Lord Zero
üzenetére
Ezt hívják párhuzamos kommunikációnak
Tegyük azt hozzá, hogy a Doom3-ban, a Far Cry-ban és a GTA-ban sem a gondolkodás, hanem a lövöldözés a lényeg. Épp ezért játszik a sok szófosó kicsi is velük, márpedig ők generálják a topikok nagy forgalmát. A Splinter Cell merőben más stílus. -
Dilikutya
félisten
-
Xelo
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
ez azért van, mert elvileg az FPS játékokra van a legnagyobb igény.. a legtöbben azt kedvelik, és abból a legjobb a felhozatal... ha az emberek ezt a bújkálós, mászkálós, faloncsüngős titkosügynökös cuccot legalább annyira szeretnék, mint az FPS-t, akkor tuti hogy ott is annyian lennének...
-
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
tegnap este befejeztem
hmmm, ressurection of evil.. milyen volt?... mmmm.... valami sötét folyosókra emlékszem, meg mindig lőni kell, mert mindig jönnek, mindig ugyanazok, általában mindig ugyanolyan helyekről, ugyanolyan sötétben...
ugyan-ugyan..
nagyjából ennyi
igazi popcorn-game: addig tart, ameddig rágcsálod (és utána meg úgy elmennél vmit enni is...
) -
anaqer
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Nem egészen értek egyet - a felbontás csak egy technikai paraméter, a lényeg az hogy vizuálisan milyen minőséget tudsz előállítani adott számítási kapacitással. Az optimalizálás peremfeltétele tehát nem az, hogy a felbontás nagy legyen (két kocka 2048x1536-ban nem nagy szám) hanem hogy jól mutasson.
-
Waix
tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Nyilván azt hiszed, hogy elbeszélünk egymás mellett, ha nem olvasod végig amit írtam.
A Doom 3-at megcsinálták úgy, hogy alacsony felbontásban is szép, élvezhető legyen és gyors. Hiába írod oda, hogy ''egyazon'' játékról beszéltél, az állításomról megbizonyosodni csak összehasonlítási alap birtokában lehet.
Ha minden játékot csak önmagában néznénk, akkor a Nights&Merchants-ra is mondhatnád, hogy szép, a NFSU2-re meg, hogy villámgyors.
-
Waix
tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
''2005ben 640*480 felbontásról ÉS optimalizáltságról beszélni egyazon játék kapcsán.. nos, hogyismondjam.. kissé visszás''
Ezt az mondja, aki nem hasonlította össze a FarCry-t a Doom 3-al 640*480-ban.
Nekem az a lényeg, hogy szép legyen és menjen is. Az egyikben ezt nem voltak képesek megcsinálni, a másikban igen. Ehhez pedig dolgozniuk kellett rajta nem kicsit. -
válasz
Lord Zero
üzenetére
''2005ben 640*480 felbontásról ÉS optimalizáltságról beszélni egyazon játék kapcsán.. nos, hogyismondjam.. kissé visszás''
Igen, ebben igazad van. De egy játék grafikája nem függ a felbontástól egyáltalán, attól csak pixelesebb/élesebb kép lesz, semmi több. Még shadereket se állít át.

-
Waix
tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
640*480-ban nálam kb. úgy nézett ki, mint más játékok nagyfelbontásban. Gondolom ki sem próbáltad alacsony felbontásban...

Én egy olyan ember vagyok, aki kifejezetten haragszik, mikor a készítők a látványért feláldozzák a középkategóriás gépeken történő játszhatóságot. A FarCry-t pl. azért gyűlölöm, mert mind az akkori, mind a mostani konfigomon köhög, mint a vadállat. Ha pedig leveszem a részletességet, akkor meg már korántsem csillog-villog ám...
Haverom már tolta a Doom3-al, mikor én még el sem mertem indítani azzal, hogy meg sem moccan majd. Kérdeztem, hogy milyen felbontásban játsza, mire mondta, hogy 640*480- ban, de így is nagyon szép. A készítők nem szarták le a gyengébb konfigos gamereket úgy, mint nagyon sok más játékban szokás. Kipróbáltam 640*480-ban, gyönyörűen futott még úgy emlékszem high-on is és a 19''-es monitoromon is a legszebb játék volt, amit addig láttam...
Ezért nem is haragszom a Doom 3-ra, bár a játékmenetet csúnyán eltolták.
-
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
egy kis csemege
Bővebben: link
(miért van az az érzésem, h ez sokkal jobban fog tetszeni, mint a d3 maga
?) -
betyarr
veterán
naaaaa...olyan izé vagy...ezt magától is szokta sejteni az ember egy hasonló programnál.tanácsokat várok,hogy mire készüljek fel?mik azok a dolgok amik majd megnehezítik a dolgomat?ésatöbbi
nem hinném,hogy ha csak ennyi lenne az egész akkor több mint 4000 hozzászólás lenne róla
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tegyük azt hozzá, hogy a Doom3-ban, a Far Cry-ban és a GTA-ban sem a gondolkodás, hanem a lövöldözés a lényeg. Épp ezért játszik a sok szófosó kicsi is velük, márpedig ők generálják a topikok nagy forgalmát. A Splinter Cell merőben más stílus.
De azért az nagy ötlet volt, játékmenetbeli csavar, hogy le kellett menni a csatornákhoz! 

ÉS véletlen lehagytam a ''

Erről asszem már hallottam....