Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
VILLIATTI
csendes tag
Szia Belaca!
Vidd be a szervizbe ide http://www.koobe.hu/content/elerhetoseg hátha tudnak segíteni.Van az engineering modban állítási lehetőség lehet, de csak szakértőt kérj meg nehogy elállíts valamit.Tesztelni is lehet a GPS-t ott a menüben!Más kérdés! A videó felvétel közben a hangod milyen, próbáltad már kellő erősen veszi fel neked?Mert az enyém szinte semmit csak foszlányokban hallom ha én rábeszélek közelről akkor jó de a környezeti hangokat már nem veszi.Más hangokkal(normál és skype) is volt bajom mint fentebb olvashatsz róla de az megoldódott be tudtam állítani.Másoknál is fennáll a hangokkal a probléma akár kivel beszéltem mind ezt jelezték.Te hogy állsz ezekkel?
Üdv.
Villiatti -
doogeePSZ
csendes tag
Hali!
Köszi a tanácsot, ki próbáltam a gyorsítótár törlését de nem használ!
Töröltem két alkalmazást (időkép és köpönyeg) és már vissza tenni sem tudom őket de a többi alkalmazás frissítésére sincs hely!
Na akkor ilyenkor mi van? Nem merek le törölni többet mert attól tartok hogy azokat sem tudom vissza tenni!
Ja és a messenger és a Gmail van csak a telefonon a többi már az sd kártyán van! Összesen 14 alk. van rajta firefox, gmail, go billentyű amit nem tudok letörölni, google,googledrive, google utcakép amit szintén nem lehet törölni, safeincloud, térkép, youtube, pinterest, SD Maidpro, vlc! ennyi és azt irja kevév a tárhely! -
dime27
őstag
Pár kép akkuidőről:
a lollipop felrakása után egy nagyon stabil és kiforott rendszert ismerhettem meg, az akkuproblémáim megszűntek, a telefon nálam még 2 %-on is megy nem dobja el az akksit nem kapcsol ki stb...korábbi tapasztalataim a 4.4.2-vel e tekintetben sokkal rosszabbak voltak, ott volt h 35%-ről is hirtelen kikapcsolt a telefon.Az 5.0-val ilyenek nincsenek a rendszer gyorsabb sokkal szemre nekem!
Az akkuképekhez annyi hogy lehetőleg minél több mobilnettel készült illletve 1 simmel majdnem h állandő facebook lite használattal, elég sok böngészéssel ill youtube videoval.Játék nem volt de meggyőződésem h az akku nem 4000-es kijelzőidő nem olyan rossz de én azt gondoltam h meg fogom ütni vele a 10 órát is, no mindegy, összességében a tel igy az 5-ös androiddal már szinte h hibátlan remélem OTA-n fog jönni rá ezekután is update!

-
dime27
őstag
Belső memóriát nekem engedi használni a kit kat is engedte asszem...stabilabbnak nem tudom stabil-e még gyorsabbnak viszont szemre gyorsabb és nekem szebb is.Ami engem zavar h mobiladatkapcsoaltnál nem jelzi ki h H+ hanem feszt 3G-t mutat...akkuidőre még nem irok semmit sztem kell 4-5 töltés mikorra ez kiderül

-
dime27
őstag
INkább megvárom amig OTA-n kapjuk meg az android L-et honlapjukon is irják h semmiféle felelősséget nem vállalnak azért ha nem ugy frissiti be a user!
De örvendetes h lesz rá, remélem az akksibeakadási problémák sem fognak megmaradni benne mert nekem csak ez az egy problémám van a tellel

-
judek
tag
Na akkor örülök hogy nem vagyok már egyedül

Igen az OTG kábelt kifelejtettem.
A három színű kijelző LED nekem erős. Nem olyan szolid. Tehát este alvásnál az éjjeliszekrényen idegesítően erősen villog a zöld LED mondjuk ha jött egy email
. Persze ha mélyalvó vagy akkor nem gáz 
Egyébként rendben van a teló, masszív darab.
Az értesítő sávban az időképet is mutatja..arra gondoltam, hogy a kezdő képernyőn mondjuk az óra felett vagy alatt a szokásos sávban a widget, hely-fok-felhősnapos...
A moduloknál csak a saját cuccait tudom kitenni és mást nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Persze ha mélyalvó vagy akkor nem gáz