- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tütüke
tag
Vért adni félévente egyszer lehet csak. Nincs szó arról, hogy havonta 3-4 deci. (Ha csak nem a nőkre gondolsz, akik egyébként is adóznak havonta a vérükből, de az nem annyi...) Nem egy nagy procedúra ez az egész: bemész, megvizsgálnak, leveszik, eszel hazamész. Én nem szoktam szédelegni, nem véraláfutásos a kezem, hiszen akik a vért veszik, már gyakorlott nővérek, s nagyon rutinosan csinálták nekem eddig mindig, még akkor is, ha a vénám nagyon mélyen van, és vastag a bőröm. Szóval nekem nehéz megtalálni a vénámat, de még nem okozott gondot soha. Előtte inni kell, utána enni, akkor nincs szédelgés, meg rosszullét, vagy ilyesmi.
Nyilván csontvelőt nem veszit el az ember nap mint nap. De ez nem olyan, mintha a szivedet kérnék átültetésre. Újratermelődik, és életet mentesz vele! Biztos vagyok benne, hogy nem egy egyszerű, fájdalommentes beavatkozás, de a cél ez esetben szvsz szentesíti az eszközt.
Senki nem fog megkövezni, ha nem mész el donornak. MIndenkinek magának kell eldöntenie, hogy vállalja-e vagy sem.
Egyébként a fertőzésekről annyit, hogy a 21. században élünk. Nem kötelező egy vidéki kórházba bemenned. Mehetsz egy olyanba is, ami számodra szimpatikus, és ugy gondolod, hogy ott a higiéniás feltételek jobban teljesülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gunner, HEAT, PC!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest