- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
labuwx
tag
Azt akarom, hogy ne csak annak fordíttódjon IP-re a domainom, aki a moniker dns szervereit használja. Az A rekord be van állítva, működik is ha a moniker szervereitől kéri a géped/gépem a fordítást. Ez nekem nagyon nem felel meg mert az emberek nem használják a moniker szervereit resolvra, hanem azt amit az ISP ad nekik, esetleg a googleét vagy OpenDNS-t + bármelyik dns szervernek ki kellene keresnie a megfelelő rekordot.
-
labuwx
tag
Úgy látszik, hogy a moniker dns szerveriben benne van az én domainem rekordja. A többiben természetesen még nincs. A gond ott van, hogy a többi dns szerver nem kéri el a monikertől a rekordot. A windowsban a hálózati adapter beállításainal át kell írnom az elsődleges dns szervert a monikerére, különben nem fordíttódik le a domainem.
-
labuwx
tag
Azt szeretném, ha nem csak közvetlen a moniker dns szervereiről lenne elérhető, hanem bármelyikről a világon. Hiába kerestetem a felsorolt dns szerverekkel nem tudják lefordítani. Azt tudom, hogy egy adott dns szerver csak az első lekérdezés után tárolja el, de azt nem értem, hogy ha saját maga nem tárolja, akkor miért nem kéri le a moniker szervereiről az IP címet és az egyéb adatokat?
[ Szerkesztve ]
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Még ősszel regisztráltam egy domaint a moniker.com-nál. Az a gondom, hogy még mindig csak akkar tudom elérni, ha a moniker dns szervereit állítom be a kliens gépen. Se a T-Home, OpendDNS, Google dns szerverei nem ismerik. Mit tudok tenni, hogy jobban elterjedjen?
-
labuwx
tag
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Van egy saját domain szerverem egy rekorddal, ami a webszerveremre mutat. A gépemen a saját dns-t állítottam be lapértelmezettnek és egyedülinek, a domain szerver az összes domaint lefordítja(más dns-ektől kapta), kivéve azt amit én jegyeztem be. Egy másik témában club1 írta, hogy be kell regisztráltatni a domaint egy regisztrátorral, azt szeretném kérdezni, hogy a regisztrátor milyen hálózati elembe regeli be a domaint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest