Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Nem tudok róla. Előtte Serviio-t használtam, és annál nem jelentkezett ez a probléma, igaz abban volt transzkóding. Úgy olvastam a neten, hogy más is panaszkodott már erre évek óta a PLEX-nél. Azzal magyarázzák, hogy az 5.1-es hangot, ha nem alkalmas rá a készülék, akkor lekeveri 2.0-ra, és ez okozza a halkulásokat, ha éppen olyan csatornán szól a beszédhang, ami nincs fizikailag.
PC-n is simán 2.0 sztereóra keveri le a hangot a hangkártya, mégis szépen szól bármilyen média lejátszóban.
Ezt azért illene intelligensen kezelnie a PLEX-nek is. Elvileg erre lenne való az említett normalizálás funkció, de az látszólag nem működik, legalábbis nem jól. Nincs erre valami megoldás? -
RudY
addikt
Gigabites router, röhögve ellátja ezt az egyszerű adatovábbítást, itt semmilyen más szerepe nincs. Olyannyira nincs, hogy akár router nélkül is működnie kell a médiamegosztásnak (pl. menedzselhető stwitch).
Ha a Wi-Fi pufferel már komolyabb anyagnál, az szinte természetes, viszont a kábeles bontásnál egyértelműen megvan a kellő tempó, ezért van bontás 20-30 percenként, mivel valamelyik eszköz már nem dolgozik és alvó állapotba kerül vagy lekapcsol. Ez lehet a HDD, a Wi-Fi, vagy a multimédiás beállításoknál a médiafájlok megosztása stb. -
Krissal
tag
Elvben lehetne igazad, azonban wifin mennek hibátlanul a divx-ek és a 720p-s filmek is hiba nélkül és néhány 1080 is, míg kábelen ők is 30 perc után lekapcsolnak, kábelen minden kikapcsol. MOst minden az energiagazdáklkodással kapcsolatos dolgot átnéztem és HDD-ket is 9999 percre állítottam... meglátjuk. KÖszönöm!
-
Memora
senior tag
A Mezzmo nálam már a mappákban való böngészést se tudja, mappa helyett csak a mappában lévő legnagyobb file-t mutatja...Ha jól tudom, a transcode-ot is csak úgy tudja, hogy a vinyóra előre átkódolja az adott file-t. Kodi meg nem megy, mert kéne neki modern VGA, én meg épp a VGA kipurcanása miatt használok most DLNA-t filmezésre

-
mckay
aktív tag
Köszönöm, tényleg szuper program ez a Mezzmo!
Mondjuk azért 10 rugót kissé sajnálok érte, megpróbálom majd a két hetes teszt idő végén az ingyenesre visszabutulást.
De azért ez sem tűnik tökéletes kombónak a Sony TV-vel:
- nem teker előre, kénytelen vagyok az elejént kezdeni a filmet, vagy léptetgetni.
- a feliratot, ami az mkv fájlban van és a windows remekül lejátsza, ez nem adta ki a tévének, nem tudtam váltogatniViszont a körítése (címlapok, infók) lenyűgöző, és hát a lényeg, hogy az 1080p ne akadjon, az remekül ment.
Köszi mégegyszer!
Azért ha valakinek van más, amire esküszik, ossza meg bátran, azt is szívesen kipróbálom!
:-) -
energomatt
őstag
Erre nem fogsz választ kapni. Örülj, ha a gyakorlatban meg tudod oldani az aktuális feladatot !
Azonban, ha az okát keresed, az bizonyára az, hogy akik egy adott szotver fejlesztését végzik egy adott készülék esetében, azoknak nincs arra lehetőségük, hogy a piacon megjelent, pláne nem a még csak ezután megjelenő valamennyi társítható készülékkel összehangolják a stabil működést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Építő/felújító topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- További aktív témák...
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest