Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
infinyt
csendes tag
Szia HellGreg! Annak idején nekem a mavic 2 pro-val volt hasonló problémám. A telefon volt hardveresen gyenge az élőképhez. A kártyára ő is rendesen mentett. Persze lehet nálad nem ez a probléma, de ha tudod próbáld ki egy másik telefonnal is.
-
infinyt
csendes tag
Sziasztok! Egy ideje nem reptettem a MP2-t. Ma azt tapasztaltam,hogy a telefon kijelzőjén a bal alsó sarokban lévő térkép ablak sötét volt. Indulásnál a női hang csak a take off-t mondta be, azt hogy ellenőrizzem a home pointot a térképen, viszont nem. A GPS műholdak közül 12-t látott. Látótávolságról nyomtam neki egy RTH, és gond nélkül visszajött a kiindulási helyre. Mi lehet a probléma? Köszi előre is.
-
infinyt
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Lett véve egy mavic 2 pro. Már a telepítés elején elakadtam. A távirányítót a telefonnal csatlakoztattam, majd elindítottam a dji go 4 programot. Az elején megjelennek a reklám videó alatt a sign up, éa sign in gombok. Bármelyiket választom, nem enged tovább, ha jól értelmezem a dji fiókomat hiányolja. Tehát regisztrálnék, viszont ilyen gomb meg nincs. Hogy lehet ilyen fiókot csinálni, már ha kell, vagy mi hiányzik még amiért nem tudok tovább lépni. A telefon egy samsung galaxy j3, android 5.1.1 verzióval. Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest