Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
gatesz
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. Drón vásárlás előtt állok, és még csak most nézegetem, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni, és hogyan lehet legálisan drónozni.
Egy DJI mini 2 SE a kiszemelt egyelőre FMC nélkül, mivel nem szeretnék nagyon sokat költeni. Véleményt szeretnék kérni erről a drónról is.
Ami eddig világos, hogy nem kötelező az A1/A3 vizsga max ajánlott és jó az Osztrák kattingatós. Regisztrálni kell a drónt és az üzembentartót, és a visszakapott számokat fel kel helyezni a drónra. Applikációval kell hivatalosan repülni, és bejelölöm, hogy hol és milyen időtartamban repülök. De itt jönnek a kérdések. Hol van légtér szempontjából a lakott terület határa? Megegyezik a lakott terület végét jelölő táblával?
Én Sárospatak környékén élek van itt egy Kosice TMA2 Közelkörzeti irányító körzet, de gondolom az alsó határ 1000láb így ebbe bőven beleférek a max 120 méterrel. Látok itt katonai műveleteket is de azoknak az alsó határa 9500 láb.
Amit nem tudtam, de megértek, hogy az egész zempléni hegység környezetvédelmi szempontból korlátozott légtér. Itt akkor ez a terület már nem jöhet számításba.
Minél többet nézem a térképet, annál kevesebb helyet találok ahol lehet repülni
.Azt tudom, hogy ezek a drónok nem sugároznak ID-t kivéve, ha C1 kategóriába soroltatom őket. Maga a DJI alkalmazás naplózza, hogy hol szállt fel a drón? Ebből később lehet probléma, nézi ezt valaki?
Tudnátok segíteni, hogy ti hogy döntitek el, hogy hol lehet repülni, és hogy hol nem? Hasznos tanácsok is érdekelnének.
Kérném a Google a barátod és egyéb okosságokat hanyagoljátok, azért kerestem fel a fórumot, hogy segítséget kérjek, és nem igazán van időm minden hozzászólást végig olvasni.
Nagyon köszönöm mindenkinek aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.