Hirdetés
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Hát ... ha a nem az a kísérő szövege a képnek hogy ekkor, meg ekkor itt és itt készítetted, akkor talán."
Ha ennyire amatőr, akkor meg is érdemli a tanulópénzt.
"A DJI pedig loggolja a repüléseket, pláne ha valaki nem érti hovy lehet annak elejét venni."
Ez nyilvánvaló, az mondjuk nekem már kevésbé az, hogy ezt kérésre ki is adják itthonra. El kellene olvasnom az EULA-t a Go4-ben a jelek szerint. Kíváncsi leszek, merre mozdul a dolog nagyüzemben, mert amiket írtál, azért elszigetelt esetek, tulajdonképpen házhoz mentek a répáért. Én eddig is úgy repültem, hogy kétszer is átgondoltam mindent, ezután is így fogok. Azért valahol furcsa, hogy a DJI csak úgy kiadja az adatokat, bár gondolom terror veszélyre hivatkozva kérik ki, jó szokás szerint.
"...de ha megkérdezed tőle , hogy milyen közel repülhet ma du. egy Mavic 2-vel 15m magasan egy idegenhez, akkor a valaszról fogalma nincs... pedig néha még osztrák jogsija is van"
Na, ez jogos.
Bár ez a beszélgetés értelmes keretek közé terelődött, a hangnem akkor se jön be, amivel néha odaszólsz a népnek. Nem akarom újrakezdeni a reggeli kört, mások vagyunk és kész. A szakmaiságodat soha nem kérdőjeleztem meg se itt, se másutt.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Diablo IV
- Milyen routert?
- VR topik
- Linux kezdőknek
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars Jedi: Survivor - Befutottak az első értékelések
- BMW topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest